Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Rapture

Xtorm Worx USB-C Docking Station 13-in-1

Zobraziť katalóg
Xtorm Worx USB-C Docking Station 13-in-1
Dokovacia stanica – pripojenie cez USB-C, ďalšie konektory: 3ks USB-C USB 3.2 Gen 1, 4ks USB-A USB 3.2 Gen 1, 2ks USB-A USB 2.0, 2ksHDMI , 1ksDisplayPort , 1ksRJ-45 , power delivery 87W
Kód:  XTORMd1 Produktové číslo:  XWD001
Xtorm Worx USB-C Docking Station 13-in-1 Predaj skončil

Xtorm Worx USB-C Docking Station 13-in-1

Dokovacia stanica od Xtorm rozšíri vaše možnosti

Dokovacia stanica Xtorm Worx USB-C Docking Station 13-in-1 umožní rozšírenie konektivity o porty USB-C (87 W), Ethernet, USB-C, 6× USB-A, 3,5 mm Jack, 2× HDMI (4 K/60), 1× Display Port (4 K/60). Xtorm Worx USB-C Docking Station je univerzálnym riešením pre Windows aj MacBook.

Xtorm Worx USB-C Docking Station - koncepcia na každodenné používanie

Vysoko kvalitné porty z hliníka sú určené pre nepretržité pracovné nasadenie. Súčasťou balenia sú 2 kusy káblov na pripojenie notebooku alebo MacBooku k dokovacej stanici Xtorm Worx USB-C Docking Station 13-in-1.

Dokovacia stanica Xtorm Worx USB-C predstavuje praktické rozšírenie pracovného priestoru

Dokovacia stanica je univerzálnym riešením na vytvorenie duálneho externého obrazu 4K/60 Hz. Produkty značky Xtorm prináša vysokú kvalitu v podobe bezproblémovej prevádzky svojich zariadení.

Kľúčové vlastnosti dokovacej stanice Xtorm Worx USB-C Docking Station 13 v 1

  • Dokovacia stanica slúži na rozšírenie vášho pracovného priestoru
  • Xtorm Worx USB-C ponúka porty: USB-C (87 W), Ethernet, USB-C, 6× USB-A, 3,5 mm Jack, 2× HDMI (4 K/60), 1× Display Port (4 K/60)
  • Zariadenie je univerzálnym riešením pre Windows i MacBook
  • Vysoko kvalitné porty z hliníka sú určené pre nepretržité pracovné nasadenie
  • Súčasťou balenia sú 2 ks káblov na pripojenie notebooku a MacBooku
  • Dokovacia stanica Xtorm Worx USB-C Docking Station 13-in-1 je univerzálnym riešením na vytvorenie duálneho externého obrazu 4K/60 Hz

Parametre a špecifikácia

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
5 Hotovo!
USB 2.0
2 Hotovo!
Napájanie
Cez USB Hotovo!
Power Delivery
Áno Hotovo!
Maximálna hodnota Power Delivery
87 W Hotovo!

Počet portov

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
5 Hotovo!
USB 2.0
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Cez USB Hotovo!
Power Delivery
Áno Hotovo!
Maximálna hodnota Power Delivery
87 W Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
USB-C Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 ks Hotovo!
1. Female konektor – Typ
USB-C Hotovo!
1. Female konektor – Štandard
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
1. Female konektor – Počet
3 ks Hotovo!
2. Female konektor – Typ
USB-A Hotovo!
2. Female konektor – Štandard
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
2. Female konektor – Počet
4 ks Hotovo!
3. Female konektor – Typ
USB-A Hotovo!
3. Female konektor – Štandard
USB 2.0 Hotovo!
3. Female konektor – Počet
2 ks Hotovo!
4. Female konektor – Typ
HDMI Hotovo!
4. Female konektor – Počet
2 ks Hotovo!
5. Female konektor – Typ
DisplayPort Hotovo!
5. Female konektor – Počet
1 ks Hotovo!
6. Female konektor – Typ
RJ-45 Hotovo!
6. Female konektor – Počet
1 ks Hotovo!
7. Female konektor – Typ
Jack 3,5 mm Hotovo!
7. Female konektor – Počet
1 Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Čierna Hotovo!
Obsah balenia
Bez napájacieho adaptéra Hotovo!
Materiál
Kov, Hliník Hotovo!

Kompatibilita

Typ
Alternatívne Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice
» Všetky USB-C dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Da sa pouzit pre Mac Pro s M1?

Dobrý den, dočetla jsem se tady, že nabíjení ntb funguje jen když USB C připojím do HOST 2. Bohužel mi ale k nabíjení nefunguje ani tento port. Nevíte, prosím, čím by to mohlo být? Mám ACER nitro 5. Děkuji.

Dobry den, vcera jsem u vas koupil tuto dokovaci stanici. Zda se ale, ze Power Delivery funguje jen na jednom z USB-C zadnich portu (port HOST1: PD nefunguje, obraz z notebooku do HDMI funguje, ale notebook bezi na baterii; port HOST2: PD funguje a notebook se nabiji i obraz funguje). Notebook je Lenovo T14, asi rok stary, napajeny pres USB-C konektor zdrojem 65W. Nejak se mi nezda, ze je ta dokovaci stanice v poradku... Nebo ma opravdu napajeni pripojeneho notebooku fungovat jen na jednom portu (HOST2)? Spis to na me pusobi tak, ze mam smulu na vadny kus... dekuji vam za odpoved J.P.

Zdravím, bude tento dock fungovať s MacBookom pro 2020 (intel) tak že ak do docku pripojim 2 externe displaye cez DP/HDMI a jeden vystupny usbc kabel z dockiny zapojim do notebooku? Bude to fungovat plug'n'play bez instalacie driverov alebo DisplayLinku? A ako to bude fungovat na novom macbooku pro 2021 ?

Dobrý deň. Stanica má dva porty označené ako Host 1 a Host 2 - znamená to, že môžem mať pripojené dva laptopy a vybrať si, ktorý bude aktuálne pripojený na stanici bez prehadzovania káblov?

Dobrý den, zrovna mi dorazila dokovací stanice. Používám ji pro připojení macbooku pro 2016 k napájení a k dell monitoru pomocí HDMI. Macbook se napájí, ale monitor bohužel nefunguje. Krabičku napájím originální macbook nabíječkou a k macbooku je připojena pomocí dvojtého usbc kabelu. Monitor je připojený klasickým hdmi kabelem. Nějaká rada, jak to zprovoznit? Díky

Dobry den, v diskusi jsem se docetl, ze k dokyne neni pritomny zdroj, jaky byste prosim z Vasi nabidky doporucili koupit a jaky kabel?

Dobrý den, když to tuto dokinu připojím k notebooku MSI Creator 15 A10UGT-423CZ, mohu do ní prosím připojit 3 displaye a na rozšířenou plochu? Tzn. 2x HDMI a 1x display port? Budu mít moci mít pak větší 3displayovou plochu? moc děkuji

Dobrý den, Potřebuji propojit nový NTB se dvěma externími monitory. NTB má ale dedikovanou grafickou kartu, s čímž mají některé dokovačky problém. Zvládá to tahle?

dobrý deň. potrebujem dok stanicu pre pracu na dvoch monitoroch. notebook mám dell ale od nich dok nič moc. ako je to s napäťovým pripojením tejto stanice a aké máte skúsenosti ? dakujem W. Garai

12
Diskusia a poradňa k Xtorm Worx USB-C Docking Station 13-in-1
Príslušenstvo pre Xtorm Worx USB-C Docking Station 13-in-1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xtorm Worx USB-C Docking Station 13-in-1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xtorm Worx USB-C-Dockingstation 13-in-1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xtorm Worx USB-C-Dockingstation 13-in-1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xtorm Worx USB-C Docking Station 13-in-1.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií