AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

XYZprinting da Vinci 2.0A Duo

Zobraziť katalóg
XYZprinting da Vinci 2.0A Duo
3D tlačiareň - tlačová plocha 150 x 200 x 200 mm, celkový modelovací priestor 6000 cm3, hrúbka vrstvy 0,1 mm, tryska 0,4 mm, duálna tlačová hlava, tlačový materiál: struna 1,75 mm ABS, PLA, technológia tlače FFF (FDM); LCD displej, USB 2.0
Kód:  DF452a Produktové číslo:  3F20AXEU00D

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XYZprinting da Vinci 2.0A Duo Predaj skončil

XYZprinting da Vinci 2.0A Duo

Tlač vlastných predmetov nie je výdobytkom fanúšikov sci-fi, ale reálnou možnosťou vďaka 3D tlačiarni XYZprinting da Vinci 2.0A Duo. Vyrábajte vlastné hračky, kancelárske pomôcky alebo potreby pre domácnosť s pomocou technológie tlače FDM, ktorá nanáša roztavené vlákno nad tlačový stôl a s minimom odpadu vytvára vami navrhnutý model priamo pred vašimi očami. Farebnú sýtosť hotovým výrobkom vtlačia cartridge s farbami, ktoré prešli radom záťažových testov a ktoré sú plne odolné proti rozmazaniu. Tlačiareň ponúka 100 % bezpečie pri obsluhe a vďaka priaznivej obstarávacej cene predstavuje možnosť ďalšieho šírenia technologického trendu, ktorý je v posledných rokoch na raketovom vzostupe.

Kľúčové vlastnosti

  • Tlačiareň je vhodná na tlač hračiek, kancelárskych pomôcok, potrieb pre domácnosť
  • Tlač dvoch farieb súčasne
  • Farby sú sýte a odolné proti rozmazaniu
  • Minimum odpadu
  • Úplné bezpečie pri obsluhe
  • Trysky s automatickým čistením - jednoduchá údržba

Bezpečie a pohodlie

Ochranu pred vysokými prevádzkovými teplotami nepreukazuje len certifikát CE o splnení základných požiadaviek na ochranu zdravia a životného prostredia, ale aj uzavretá tlačová plocha, ktorá zabraňuje výmene vlákna pri prevádzke a teda aj prípadnému zraneniu. Údržba tlačiarne je pre používateľov jedna báseň vďaka tryskám s automatickým čistením . Ruka v ruke s pohodlnou starostlivosťou o prístroj ide aj ľahká konfigurácia tlačiarne bez nutnosti montáže vďaka technológii Plug and Play.

S hlavou v oblakoch

Špecifikom XYZprinting da Vinci 2.0A Duo je duálna tlačová hlava, ktorá umožňuje tlač dvoch rôznych farieb súčasne. Neste sa s hlavou v oblakoch a vyniknite medzi používateľmi cloudovej knižnice s početnou databázou viacfarebných vzorov, ktoré môžete zhodnotiť vyššou čiastkou, než za akú sa predávajú tradičné jednofarebné modely.

Spoločne s nákupom tejto tlačiarne získate možnosť bezplatného stiahnutia veľmi užitočného softvéru XYZmaker. Tento softvér je navrhnutý s ohľadom na úplných začiatočníkov. Poskytuje používateľom knižnicu modelov a veľa jednoduchých nástrojov na vytváranie nových objektov, tvarov s detailmi aké potrebujete. XYZmaker je plne kompatibilný so všetkými tlačiarňami XYZprinting a tiež súbormi formátu .stl, .obj, .amf, alebo .ply.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB Hotovo!
Výška
510 mm Hotovo!
Hĺbka
558 mm Hotovo!
Šírka
468 mm Hotovo!
Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!

Rozmery

Výška
510 mm Hotovo!
Hĺbka
558 mm Hotovo!
Šírka
468 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Obsahuje tiskové struny? Jestli ano v jakých barvách?

Můžu se zeptat do kolika dní byla vrácena a z jakého důvodu?

Dobry den, chci se zeptat jake jsou maximalni teploty trysky a podlozky pri tisku a zda se do tiskarny daji koupit jakekoliv struny, nebo jen jeden druh. Dekuji

Diskusia a poradňa k XYZprinting da Vinci 2.0A Duo
Príslušenstvo pre XYZprinting da Vinci 2.0A Duo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XYZprinting da Vinci 2.0A Duo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XYZprinting da Vinci 2.0A Duo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XYZprinting da Vinci 2.0A Duo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XYZprinting da Vinci 2.0A Duo.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií