AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

XYZprinting da Vinci Mini W

Zobraziť katalóg
XYZprinting da Vinci Mini W
4,0 7 hodnotení
3D tlačiareň - tlačová plocha 150 × 150 × 150 mm, celkový modelovací priestor 3375 cm3, hrúbka vrstvy 0,1 mm, tryska 0,4 mm, tlačový materiál: struna 1,75 mm PLA; technológia tlače FFF (FDM); displej, čítačka SDHC, USB 2.0, WiFi
Kód:  DF448i Produktové číslo:  3FM1WXEU01F Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XYZprinting da Vinci Mini W

XYZ pokračuje vo svojej filozofii sprístupňovania 3D tlače bežným spotrebiteľom. Da Vinci Mini je 3D tlačiareň určená pre domácnosti, malé firmy, remeselníkov či vzdelávacie inštitúcie. Aj napriek malým rozmerom a bezkonkurenčnej cene ponúka vysokú presnosť tlače a nebývalý komfort obsluhy. Na nastavenie a použitie nie sú potrebné špeciálne vedomosti ani zdĺhavé nastavovanie, zvládnu to aj vaše deti. Uzavretá konštrukcia zaistí ich bezpečnosť. Nie je teda až tak veľkým prekvapením, že na veľtrhu CES 2016 v Las Vegas získal tento výrobok hneď tri prestížne ocenenia.

Spoločne s nákupom tejto tlačiarne získate možnosť bezplatného stiahnutia veľmi užitočného softvéru XYZmaker.Tento softvér je navrhnutý s ohľadom na úplných začiatočníkov. Poskytuje používateľom knižnicu modelov a veľa jednoduchých nástrojov na vytváranie nových objektov, tvarov s detailmi aké potrebujete. XYZmaker je plne kompatibilný so všetkými tlačiarňami XYZprinting a tiež súbormi formátu.stl,.obj,.AMF, alebo.ply.

Kvalitná 3D tlač za prijateľnú cenu

  • Jednoduché nastavenie a spustenie
  • Vysoká presnosť 3D výtlačkov
  • Preprava a premiestňovanie nie je vďaka malým rozmerom žiadny problém
  • Automatická kalibrácia tlačovej plochy
 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Výška
363 mm Hotovo!
Hĺbka
335 mm Hotovo!
Šírka
400 mm Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Rozmery

Výška
363 mm Hotovo!
Hĺbka
335 mm Hotovo!
Šírka
400 mm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí filament?

Stojí to za to

Dobrý deň podľa oficiálnej stránky, je pre danú tlačiareň mini W kompatibilný aj materiál PETG viď odkaz. Odkaz do neznáma Vedeli by ste zaobstarať aj dani materiál ? Za informácie vopred ďakujem.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co by mělo být všechno součástí balení? Protože jsem si tiskárnu objednal a neměl jsem k dispozici plánek (doufám, že jde jen o plánek), jak takový stroj spustit a ani nevím jak do tiskárny vložit plastovou strunu. Předem děkuji za odpověď :)

Dobrý den. Dá se někde v ČR sehnat tryska nebo extruder do téhle tiskárny? Na trysce se mi strhnul závit a tryska špatne sedí.

Nevíte jak se mění filament? Nebo odkaz na nějaké video jak to udelat?

Jak velké věci to tvoří?

Dobrý deň, môžem sa spýtať, že či je súčasťou balenia aj filament a podkladový papier aj keď je tlačiareň zánovná? Ďakujem

Dobrý deň ide tato tlačiareň dať na splátky ?

Doby den chcem sa spýtať ci je možné na tutok Mini W namontovat grvirovacku XYZprinting RS1AWXY100A

123
Diskusia a poradňa k XYZprinting da Vinci Mini W
Príslušenstvo pre XYZprinting da Vinci Mini W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XYZprinting da Vinci Mini W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XYZprinting da Vinci Mini W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XYZprinting da Vinci Mini W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XYZprinting da Vinci Mini.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií