Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

XYZprinting da Vinci miniMaker

Zobraziť katalóg
XYZprinting da Vinci miniMaker
3D tlačiareň - tlačová plocha 150×150×150mm, celkový modelovacie priestor 3375cm3, hrúbka vrstvy 0.1mm, tryska 0.4mm, tlačový materiál: struna 1.75mm PLA; technológia tlače FFF (FDM); displej, USB 2.0
Kód:  DF448j Produktové číslo:  3FM1XXEU00D

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XYZprinting da Vinci miniMaker Predaj skončil

XYZprinting da Vinci miniMaker

Realizácia vašich predstáv bude s tlačiarňou da Vinci miniMaker hračkou pre každého. Užívateľsky prívetivé ovládanie a systém automatickej kalibrácie znamená minimum starostí pri tvorbe a zabezpečení perfektných výtlačkov. Ako tavný materiál používa biologicky rozložiteľné, netoxické PLA vlákna, ktoré prešli skúškami bezpečnosti a nepreťažujú životné prostredie. Tlačová struna sa dávkuje vo veľmi jemných vrstvách na seba, aby bol objekt krásne hladký.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoducho použiteľná 3D tlačiareň
  • Minimum starostí (automatická kalibrácia)
  • Vrátane 3D modelovacieho softvéru pre začiatočníkov
  • Hladkosť objektov vďaka rozlíšeniu až 0,1mm
  • Solídna rýchlosť tlače (až 100mm/s)
  • Ekologicky priateľská a bezpečná
  • Široký výber pripravených objektov

Veľké myšlienky

Začnite tlačiť ihneď z celej rady pripravených projektov. Čaká na vás viac ako 4500 modelov v deviatich kategóriách, ktoré zahŕňajú hračky a hry, ale aj umelecké, estetické či vzdelávacie predmety. Zhmotnite aj svoje sny. Zvládnu to aj začiatočníci. Stiahnite si program XYZmaker zadarmo a rozvíjajte svoje tvorivé schopnosti.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB Hotovo!
Výška
360 mm Hotovo!
Hĺbka
335 mm Hotovo!
Šírka
390 mm Hotovo!
Farba
Žltá Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!

Rozmery

Výška
360 mm Hotovo!
Hĺbka
335 mm Hotovo!
Šírka
390 mm Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,k tiskárně byly přiloženy papírové podložky na tisknutí (cca 15x15 cm) které už jaksi došly ale nemohu je dohledat, nějaká rada, kde pořídit další ? či nějakou alternativu ? Děkuji

Diskusia a poradňa k XYZprinting da Vinci miniMaker
Príslušenstvo pre XYZprinting da Vinci miniMaker Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XYZprinting da Vinci miniMaker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XYZprinting da Vinci miniMaker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XYZprinting da Vinci miniMaker. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XYZprinting da Vinci miniMaker.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií