AD homeoffice AD homeoffice

XYZprinting da Vinci Super

Zobraziť katalóg
XYZprinting da Vinci Super
3D tlačiareň – tlačová plocha 300×300×300mm, technológia 3D tlače: FDM, Počet farieb (tlačových hláv): 1, tlačový materiál: ABS, PLA, PLA, PVA, FTX, rozlíšenie tlače: 0.05mm, Funkcie 3D tlačiarne: auto kalibrácia, Rozhranie: USB
Kód:  DF449e3 Produktové číslo:  3F1SWXEU00C Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XYZprinting da Vinci Super Predaj skončil

XYZprinting da Vinci Super

Model da Vinci Super ponúka najväčší modelovací priestor, aký značka XYZprinting ponúka (29 × 29 × 30 cm). Ďalšou výhodou je kompatibilita s najrôznejšími materiálmi tlačových strún pri 3D tlači. Tlačiareň je navyše ľahko použiteľná bez nutnosti zdĺhavého preškolenia obsluhy alebo obetovania kvality. Pomôže vylepšená automatická kalibrácia platformy, inteligentná rýchloupínacia tryska a intuitívne rozhranie na dotykovom displeji. Hodí sa pre veľmi presnú tlač veľkých objektov aj vo firemnom prostredí.

Kľúčové vlastnosti 3D tlačiarne XYZprinting da Vinci Super

  • Veľkorysý modelovací priestor 29 × 29 × 30 cm
  • Rozlíšenie vrstvy 0,4 až 0,02 mm (priemer 0,4 mm)
  • Široký výber tlačových strún
  • Jednoduché používanie s dotykovým displejom
  • Jednoduchá tlač so softvérom XYZware Pro

Zvoľte filament podľa potreby

XYZprinting da Vinci Super podporuje až 5 rôznych druhov materiálov značky XYZprinting (ABS, PLA, TPE, Tough PLA a PETG). Vďaka tomu umožňuje tlačiť výrobky v rôznych kombináciách pri použití jedinej 3D tlačiarne. 3D tlačiareň má však otvorený systém pre tavné vlákna, takže je kompatibilný s akýmkoľvek vláknom s hrúbkou 1,75 mm.

Zotavenie po výpadku napájania a reštartovanie tlače

Pokiaľ dôjde počas tlače k výpadku napájania, tlačiareň XYZprinting da Vinci Super bezpečne uloží tlačové dáta. Po obnovení napájania sa tlačiareň vráti na miesto, kde sa vypla, a pokračuje v práci. Dáta sú ukladané priebežne, takže v prípade problému môžete tlač kedykoľvek reštartovať.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Výška
670 mm Hotovo!
Hĺbka
581 mm Hotovo!
Šírka
511 mm Hotovo!
Hmotnosť
35,5 kg Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Rozmery

Výška
670 mm Hotovo!
Hĺbka
581 mm Hotovo!
Šírka
511 mm Hotovo!
Hmotnosť
35,5 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, tiskne to objekty o velikosti 300x300x300, 29x29x30 nebo 290x290x300? jsem zmaten...

Diskusia a poradňa k XYZprinting da Vinci Super
Príslušenstvo pre XYZprinting da Vinci Super Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XYZprinting da Vinci Super. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XYZprinting da Vinci Super. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XYZprinting da Vinci Super. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XYZprinting da Vinci Super.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií