Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

XYZprinting Nobel 1.0A

Zobraziť katalóg
XYZprinting Nobel 1.0A
3D tlačiareň - tlačová plocha 128x 128x 200mm, celkový modelovací priestor 3276cm3, hrúbka vrstvy 0,025mm, tlačový materiál: Photopolymer Resin; Technológia tlače SL (Stereolithography Apparatus); LCD displej, USB 2.0
Kód:  DF454 Produktové číslo:  3L10AXEU01H

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XYZprinting Nobel 1.0A

Nobel 1.0A je 3D tlačiareň určená na profesionálne a priemyselné využitie. Ponúka vysokú presnosť a nebývalý komfort obsluhy. S rozlíšením 300 mikrónov a hrúbkou vrstvy 25, 50, alebo 100 mikrónov ide o zariadenie za dostupnú cenu, ktoré prinesie skvelé výsledky. Uzavretý tlačový priestor poskytne bezpečnosť v akomkoľvek prostredí. UV laser nijako neohrozuje svoje okolie a uzavretý dizajn tlačiarne chráni pred ultrafialovým žiarením. Zároveň kryje tlačený produkt pred nečistotami a okolitými vplyvmi.

Kvalitná 3D tlač za prijateľnú cenu

  • Jednoduché nastavenie a spustenie
  • Vysoká presnosť 3D výtlačkov
  • Uzavretý dizajn pre vysokú bezpečnosť
  • LCD displej prináša informácie o procese tlače
  • Zariadenie je funkčné aj bez pripojenia k počítaču

Automatické doplňovanie

Zdokonalený systém automatického dopĺňania poskytuje stabilnú tlačovú kvalitu. Používateľ tak nemusí v priebehu tlače dopĺňať tlačovú živicu.

Funguje samostatne

Nobel 1.0A je zariadenie typu plug a play disponujúce USB portom. Používateľ môže jednoducho pripojiť USB disk a stlačiť tlačidlo tlače. Pár stlačení tlačidiel a dokonalé 3D výtlačky sú na svete.

Spoločne s nákupom tejto tlačiarne získate možnosť bezplatného stiahnutia veľmi užitočného softvéru XYZmaker. Tento softvér je navrhnutý s ohľadom pre úplných začiatočníkov. Poskytuje používateľom knižnicu modelov a veľa jednoduchých nástrojov na vytváranie nových objektov, tvarov s detailmi aké potrebujete. XYZ maker je plne kompatibilný so všetkými tlačiarňami XYZ printing a tiež súbormi formátu .stl, .obj, .amf, alebo .ply.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB Hotovo!
Výška
590 mm Hotovo!
Hĺbka
337 mm Hotovo!
Šírka
280 mm Hotovo!
Hmotnosť
9,6 kg Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!

Rozmery

Výška
590 mm Hotovo!
Hĺbka
337 mm Hotovo!
Šírka
280 mm Hotovo!
Hmotnosť
9,6 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěl jsem se zeptat zda je u této tiskárny zajištěn pozáruční servis v ČR

Diskusia a poradňa k XYZprinting Nobel 1.0A
Príslušenstvo pre XYZprinting Nobel 1.0A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XYZprinting Nobel 1.0A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XYZprinting Nobel 1.0A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XYZprinting Nobel 1.0A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XYZprinting Nobel 1.0A.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií