PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

XYZprinting RS1AWXY100A

Zobraziť katalóg
XYZprinting RS1AWXY100A
Gravírovací nástroj – pre laserové gravírovanie na drevo, kožu, lepenku, plasty a papier, maximálna veľkosť pre gravírovanie: 20× 20cm, výkon 350mW, pre da Vinci 3v1
Kód:  DF451z1 Produktové číslo:  RS1AWXY100A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XYZprinting RS1AWXY100A Predaj skončil

XYZprinting RS1AWXY100A

Laserová gravírovacia hlava je určená pre 3D tlačiarne XYZprinting radu da Vinci. Jednoducho jej nahradíte hlavu pre 3D tlač a môžete začať gravírovať. Pracujete s ňou v rovnakom programe, aký používate pre 3D tlač so zariadeniami XYZprinting. Na výber máte celý rad materiálov: drevo, kožu, lepenku, plasty a papier.

Kľúčové vlastnosti

  • Laserová gravírovacia hlava pre 3D tlačiarne XYZprinting da Vinci
  • Gravírovanie na drevo, kožu, lepenku, plasty a papier
  • Maximálna veľkosť pre gravírovanie: 20 × 20 cm
  • Výkon 350 mW
  • Gravírovanie obrázkov vo formáte .jpg, .png, .bmp, .gif, .tif, alebo .tiff

Načítajte obrázok a gravírujte

Práca s laserovou gravírovacou hlavou je naozaj jednoduchá. Stačí v programe načítať obrázok vo formáte .jpg, .png, .bmp, .gif, .tif alebo .tiff a spustiť akciu. Pre vašu bezpečnosť sa proces gravírovania preruší, pokiaľ sa otvoria dvierka tlačového priestoru.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda lze tuto gravírovací hlavu umístit i do DaVinci Junior 3v1. A také zda lze gravírovat gumu pro výrobu razítek nebo deskový polymer, děkuji.

Zdravim, chci se zeptat, jestli je mozne po domluve si zbozi nekde osobne vyzkouset, abych mel predstavu, jak pracuje, dekuji

Lze použít i pro řadu Da Vinci Junior 3 in 1, nebo pouze 3 in 1 pro ?

zdravím. Lze tento gravírovací přístroj použít i s XYZprinting da Vinci Mini W

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat: 1. Je možné vložit větší materiál než je 20x20cm? 2. Zvládne přístroj i vyříznout motiv v případě tenkého dřeva či plastu? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k XYZprinting RS1AWXY100A
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XYZprinting RS1AWXY100A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XYZprinting RS1AWXY100A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XYZprinting RS1AWXY100A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XYZprinting RS1AWXY100A.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií