AD elektro Star Wars

Yale Pet PIR senzor pohybu

Zobraziť katalóg
Yale Pet PIR senzor pohybu
Pohybový senzor – pozorovací uhol 110° do vzdialenosti 12m, rádiová frekvencia 868MHz, eliminuje pohyb domácich zvierat do veľkosti/hmotnosti 27kg (110° – 7m), prevádzková teplota -10 °C do +40 °C, určené pre interiérové použitie, napájanie 3× 1.5V/AAA
Kód:  ASAB256 Produktové číslo:  EL002706 Stránky výrobcu
Yale Pet PIR senzor pohybu Predaj skončil

Yale Pet PIR senzor pohybu

Priestorový senzor je samostatným doplnkom pre domáci zabezpečovací systém Yale. Hodí sa do všetkých typov miestností alebo napríklad do garáže. Senzor vás automaticky upozorní na prítomnosť pohybu, ktorý je schopný zachytiť v okruhu až 12 metrov. S centrálnou jednotkou komunikuje bezdrôtovo vďaka batériám, ktoré sú súčasťou balenia. Inštalácia je rýchla, jednoduchá a zvládne ju naozaj každý. Používateľov určite poteší moderný dizajn v bielom vyhotovení a tiež skutočnosť, že senzor možno jednoducho presunúť na iné miesto.

Kľúčové vlastnosti pohybového senzora Yale Pet PIR

  • Upozorní vás na detekciu pohybu
  • Vhodný pre zvieratá do 27 kg
  • Rozsah 12 metrov so zobrazovacím uhlom 110°
  • Batérie sú súčasťou balenia
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Yale Pet PIR senzor pohybu
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yale Pet PIR čidlo pohybu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bewegungssensor Yale Pet PIR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bewegungssensor Yale Pet PIR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yale Pet PIR mozgásérzékelő.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií