PET AP+ plus nový vizuál

YAMAHA HPH-PRO300 modrá

Zobraziť katalóg
YAMAHA HPH-PRO300 modrá
4,0 3 hodnotení
Slúchadlá náhlavné, štúdiová reprodukcia, veľkosť meničov 40mm, 20Hz - 20 000Hz, impedancia 53ohm, dĺžka kábla 1.2m
Kód:  YM605d2 Produktové číslo:  HPH-PRO300 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA HPH-PRO300 modrá

Slúchadlá Yamaha HPH-PRO300 kombinujú tie najkvalitnejšie materiály s dlhoročnými skúsenosťami inžinierov spoločnosti Yamaha.Využívajú proprietárny dizajn meničov a silné neodymové magnety, aby zabezpečili perfektný prednes aj z prenosných zariadení, akými sú mobilné telefóny, tablety a ostatné kompaktné prehrávača. Pri použití s telefónmi určite oceníte aj praktický mikrofón a ovládanie hovorov aj hlasitosti priamo na kábli.
 


Vynikajúce akustické vlastnosti podčiarkujú starostlivo spracované mušle.Model PRO300 vám jednoducho prednesie celé frekvenčné spektrum od najhlbších basov, cez verné stredy, až ku krištáľovo čistým výškam.Všetko s maximálnym realizmom - ako by ste boli uprostred koncertnej sály.

Komfort a kvalita spracovania


Slúchadlá majú nastaviteľný, ergonomický a dostatočne polstrovaný hlavový most, aby vám zaistili vysoký komfort pri počúvaní.Tuhosť mosta je optimalizovaná, takže slúchadlá izolujú okolitý hluk, ale zároveň netlačia ani pri dlhšom používaní.Vďaka mimoriadne jemnému a hebkému povrchu mušlí ani nebudete vedieť, že máte slúchadlá nasadené a budete sa môcť sústrediť len na počúvanie.

Prepracovaný dizajn


Dizajn modelu Yamaha HPH-PRO300 čerpá inšpiráciu z najlepších hudobných nástrojov rovnomennej značky.Ich zmyselná geometria a čistý štíhly dizajn zaisťujú v kombinácii s prémiovou povrchovou úpravou exkluzívny vzhľad.Zobrazenie vidlice potom korešponduje s fenomenálnymi motocyklami, ktoré Yamaha taktiež vyrába. Zvoliť si navyše môžete z troch farebných kombinácií, aby slúchadlá dokonale ladili k vášmu štýlu alebo hudobnému prehrávaču.



 

Bezproblémová konektivita


Slúchadlá HPH-PRO300 využívajú zamotaniu odolný, plochý kábel, ktorého bužírka je súčasne vysoko rezistentná voči namáhaniu aj prenosu dotykového hluku. Pri kombinácii s mobilnými zariadeniami iste oceníte osvedčenú dĺžku 1,2 m a asymetrické pripojenie iba k jednej mušli.Ďalšou výhodou plochej konštrukcie kábla je dokonalé oddelenie vnútorných vodičov a minimalizácia ich interakcie.Pre pripojenie k prístrojom HiFi je súčasťou balenia tiež adaptér pre 6,3 mm konektor.

Prenášanie nebolo nikdy jednoduchšie


Hlavový most slúchadiel je vybavený dvoma kĺbmi, ktoré umožňujú rýchlu a jednoduchú konvertibilitu do kompaktných rozmerov.V príslušenstve nechýba ani praktické mäkké púzdro pre navýšenie ochrany pri prenášaní.


Parametre a špecifikácia:

Zvukové charakteristiky:
Meniče: 40mm, neodymové magnety
Citlivosť: 107 dB ± 3 dB (1 kHz, 1 mW)
Frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 Hz
Impedancia: 53 ohm (1 kHz)
Maximálny príkon: 300 mW

Pripojenie:
Typ kábla: plochý, rezistentný voči zamotaniu, s mikrofónom a ovládaním hlasitosti a hovorov
Dĺžka kábla: 1,2 m
Konektor: 3,5 mm, pozlátený, lomený

Prevedenie:
Farba: modrá
Konštrukcia: uzavretá,skladacia
Určenie: supraaurálne (na ucho)
Hmotnosť: 200 gs pripojeným káblom

Štandardné príslušenstvo:
Mäkké puzdro na prenášanie
6,3 mm pozlátený adaptér
Čistiaca utierka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YAMAHA HPH-PRO300 modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA HPH-PRO300 modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA HPH-PRO300 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA HPH-PRO300 blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA HPH-PRO300 modrá.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií