AlzaBoxy Q1 PET

YAMAHA HTR-3071 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA HTR-3071 čierny
AV receiver – 5 kanálov, 5x 100W, diskrétny zosilňovač, HDMI (4 in/1 out), HDCP 2.2, USB, Bluetooth, Dolby TrueHD a DTS-HD, 192 kHz/24-bit Burr Brown D/A, FM tuner s RDS, 4K/60p, 4K video upscaling
Kód:  YM615a1h0a Produktové číslo:  AHTR3071BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA HTR-3071 čierny

Filmoví aj hudobný fanúšikovia ocenia na tomto AV receiveri 5-kanálové reproduktory s dekodérmi Dolby Digital Plus, True HD, DTS-HD a podporou priestorového zvuku. Druhou veľkou výhodou je integrovaná technológia Compressed Music Enhancer. Vďaka nej si užijete počúvanie komprimovaných hudobných formátov v štúdiovej kvalite 192 kHz/24 bit. Vylepšenie ale prináša Yamaha HTR-3071 tiež obrazu. Zariadenie totiž podporuje prehrávanie 4K videí pri snímkovej frekvencii 60 fps a využíva aj technológiu 4K upscaling, ktorá prepočítava rozlíšenie na vyššiu hodnotu.

Kľúčové vlastnosti AV receivera YAMAHA HTR-3071 čierny

  • Päťkanálový priestorový zvuk (5× 100 W) podporený diskrétnym audio zosilňovačom
  • Možnosť Bluetooth streamovania + počúvanie cez Bluetooth slúchadlá
  • Compressed Music Enhancer - štúdiová kvalita zvuku u komprimovaných formátov
  • Prepočet rozlíšenia 4K video upscaling
  • YPAO - automatická kalibrácia zvukových parametrov podľa akustiky miestnosti
  • 5× HDMI (4× vstup, 1× výstup)
  • Podpora zvukových kodekov Dolby TrueHD a DTS-HD
  • ECO režim - o 20% znížená spotreba
  • Automatické vypnutie pri nečinnosti
  • Ideálne pre počúvanie rádia, CD, sledovanie TV alebo filmov z vlastnej kolekcie
  • FM/AM tuner

Presnejšie vykreslenie zvukových i obrazových detailov

Počas prehrávania 4K obsahu využíva AV receiver technológiu HDR. Tá umožňuje precíznejšie zobrazenie detailov vo svetlých a tmavých častiach obrazu. U počúvania rádia (Yamaha HTR-3071 má FM/AM tuner) oceníte funkciu RDS, ktorá vám zobrazuje doplňujúce informácie o rádiovej stanici a jej programe. Ak u elektroniky riešite spotrebu, HTR-3071 vás poteší ECO režimom; v ňom prehrávač spotrebúva o 20% menej energie. Skvelým doplnkom je v tomto ohľade tiež voliteľná funkcia automatického vypnutia pri nečinnosti v intervale od 20 minút až do 12 hodín.

Diskrétny zosilňovač pre excelentný zvuk

Funkcia YPAO sa postará o automatickú kalibráciu zvuku podľa akustiky danej miestnosti. Na rozdiel od iných prehrávačov umožňuje Yamaha HTR-3071 5-kanálové priestorové ozvučenie s reproduktormi umiestnenými iba pred vami. To umožňuje funkcia Virtual Cinema Front. Prvotriednu kvalitu zvukového prednesu dokresľujú bezstratové kodeky Dolby True HD a DTS-HD spolu s diskrétnym zosilňovačom.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň , čítam ,že ... ,, Ideální pro poslech rádia, CD, sledování TV anebo filmů z vlastní kolekce FM/AM tuner " Ale na tom zrejme svoje cd-čka (kór mp3 formát ) neprehrám že ? Existuje vôbec nejaký komponent od renomovanej značky , ktorý bude ponúkať možnosti Usb - tuner - a prehravanie cd/mp3 ? A to nemyslím mini či micro kompaktné systémy Ďakujem

Dobry den, zakoupil jsem Yamaha htr 3071. Po koupi jsem sparoval svuj iphone pres bluetooth. Po nejake dobe neuzivani se mi opetovne sparovani nedari. Na tel ani zabletu nevidim zesilovac. Take se vyrazne zhorsil prijem radia. Dekuji za radu

Dobrý den,koupil sem od vás YAMAHA HTR-3071 černý a není u něj není český návod? Měl jsem za to že výrobky koupené v EU musí obsahovat návody ve všech jazycích EU. Děkuji za odpověď.

Na oficiálních stránkách Yamaha HTR 3071 píšou že zařízení má i Wi-Fi rozhraní! Proč se to zde nikde nedočtu?

Diskusia a poradňa k YAMAHA HTR-3071 čierny
Príslušenstvo pre YAMAHA HTR-3071 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA HTR-3071 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA HTR-3071 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA HTR-3071 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA HTR-3071 fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií