Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

YAMAHA NP 31

Zobraziť katalóg
YAMAHA NP 31
Klávesy 76 kláves, polyfónia 32 hlasov, prednastavené skladby, reproduktory 2x6W
Kód:  YM912a2 Produktové číslo:  YNP31 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA NP 31

Jednoduchá mobilita, polyfónia 32 hlasov a skvelý zvuk klávesov ponúkajú riešenie všetkým, ktorí túžia po ľahkom a elegantnom piáne. Jeho výkonný stereo-zvukový systém ponúka dych berúce čistotu a hĺbku zvuku, zatiaľ čo vďaka jednoduchému ovládaniu sa skvele hodí pre hráčov-začiatočníkov, či už deti alebo dospelých.

Tenký, ľahký a kompaktný dizajn umožňuje piano vziať so sebou a hrať na nich takmer kdekoľvek. Nižšia klávesy sú vďaka vyváženej klaviatúre Graded Soft Touch ťažšie na dotyk ako klávesy vyššia, takže pri hraní zažívate pocit ako z hry na bežné akustické piano. Pokročilá digitálna technológia vzorkovacieho systému Advanced Wave Memory odráža autentické vyznenie nastaviteľných zvukových samplov, ktoré vašu hru patrične ozvláštnia a vysoko efektívne a výkonné zosilňovače prepožičiavajú nástrojmi nadmieru kvalitné výstupné zvuk. Desiatku prednastavených skladieb využijete ako praktickú demonštračné ukážky zvukových možností týchto klávesov, ktoré je možné napájať buď pomocou batérií alebo AC adaptéra. Pomyselnú čerešničku na torte predstavuje Mód automatického vypnutia po 30 minútach, ktorý prepožičiava klávesám Yamaha NP 31 ekologický ráz a predlžuje životnosť batérií (Keď mu nimi je nástroj napájaný).

Príslušenstvo:

Stojan

Parametre a špecifikácie:

Základné informácie:

Počet kláves: 76
Typ: Granded Soft Touch
Jazyk: Angličtina
Reproduktory: 2 x 6 W
Rozmery reproduktorov: 6 x 12 cm
Spotreba: 20 W

Zvukové vlastnosti:

Zvukový generátor: AWM Stereo Sampling
Počet zvukových registrov: 10

Efekty a funkcie:

Nastaviteľné efekty: Reverb (4 typy)

Funkcie:

  • Dual / Layers
  • Transpozícia
  • Ladenie
  • Metronóm

Skladby:

Počet demo skladieb: 10

Konektivita:

vstup pre napájací zdroj DC IN 12V
slúchadlový výstup
výstup na half pedál
MIDI IN / OUT

Prevedenie nástroje:

Šírka: 1 244 mm
Výška: 105 mm
Hĺbka: 259 mm
Hmotnosť: 5,7 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YAMAHA NP 31 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA NP 31. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA NP 31. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA NP 31. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA NP 31.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií