AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

YAMAHA NS-50F čierne

Zobraziť katalóg
YAMAHA NS-50F čierne
5 4 hodnotení
Reproduktory 2 pásmové, bassreflex, magnetické tienenie, trvalý príkon 80W, špičkový 240W
Kód:  YM613f Produktové číslo:  ANS50FBL

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA NS-50F čierne

Masívne reproduktory na predné kanály. Reproduktory sú navrhnuté tak, aby vám podali skutočne zaznamenaný zvuk. Žiadne pridané farby zvuku alebo šumu. Len čistá a prirodzená reprodukcia zvuku. Zostava sa uplatní pre využitie s domácim kinom, kde poskytne vynikajúce hudobné počúvanie vrátane solídnych basov a neskreslených výšok. Hodí sa aj pre začlenenie do viacpočetnej konfigurácie domáceho kina, ako je 7.1, smozrejmě v úlohe predných reproduktorov.

Tieto reproduktory s bass-reflex dizajnom a s veľkým objemom skríň umožňujú hlbšiu a prirodzenejšiu basovú odozvu aj vo väčších miestnostiach. Obsahuje duálny 16 cm menič s "Polymer-injected Mica"(PMD) membránou a kalota tweeter. Yamaha vytvorila reproduktory, ktoré výrazne znižujú odrážanie zvuku a zvyšujú podiel priamo vytvorených zvukových vĺn. Výsledkom je jasný zvuk z presného smeru. Zvuková vlna dorazí priamo z reproduktorov.

Reproduktory umiestnite kamkoľvek na podlahu a nebudú rušiť ani žiadny citlivý elektrospotrebič. Vďaka magnetickému tieneniu môžu byť umiestnené v blízkosti televízie bez toho, aby došlo k zníženiu kvality obrazu následkom bludných magnetických polí.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Dvojpásmový
Bass reflex
Magneticky tienený

Meniče:
2x 16 cm kónický woofer
3 cm dome tweeter

Príkon:
Nominálny: 80 W
Hudobný výkon: 240 W

Frekvenčný rozsah:
35 Hz - 35 kHz

Citlivosť:
90 dB

Impedancia:
6 Ohmov

Rozmery:
233 x 880 x 271 mm (1x reproduktor)

Hmotnosť:
12,5 kg (1x reproduktor)

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YAMAHA NS-50F čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA NS-50F černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA NS-50F schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA NS-50F schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA NS-50F fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií