Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

YAMAHA RX-A1060 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA RX-A1060 čierny
AV receiver 7 kanálov, 7x 165 W, Dolby ATMOS, TrueHD, DTS:X, DTS-HD, 192 kHz/24-bit DAC, podpora 4K, HDR, HDCP 2.2, FM tuner, Bluetooth, WiFi, AirPlay, Spotify, MusicCast, Zona B, 8 + 2 HDMI, USB, ECO mode, YPAO
Kód:  YM100j63k Produktové číslo:  ARXA1060BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA RX-A1060 čierny

Vystrojte sa tým najlepším a doprajte si kvalitu za prijateľnú cenu. Tento elegantný a výkonný AV receiver v atraktívnom dizajne od renomovaného výrobcu hudobnej elektroniky patrí do domácností, kde to s prehrávaním kvalitných zvukových záznamov myslia naozaj vážne. Rad AVENTAGE je navrhnutý tak, aby poskytoval tú najlepšiu kvalitu filmových zvukových efektov a presnú reprodukciu hudobných súborov. Zariadenie disponuje podporou 7 kanálov, každý s výstupným výkonom až 165 W. V prednom hliníkovom paneli sa nachádza rozhranie HDMI alebo USB pre pripojenie flash diskov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalý dizajn je podporený hliníkovým predným panelom
  • Moderná technológia Bluetooth pre streamovanie hudby z telefónu a ďalších zariadení
  • Podpora 4K (60 fps) videa pre najnovšie 4K televízory
  • Bezdrôtové WiFi pripojenie k routeru alebo priamo k zariadeniu (WiFi Direct)
  • Podpora internetových služieb a rádií
  • Bezdrôtové rozvedenie hudby v domácnosti (MusicCast)
  • Paletou rozhrania obslúži všetky audio prístroje
  • HDMI Multizóna

Bezdrôtový prenos

K dispozícii budete mať aj integrovaný Wi-Fi adaptér, vďaka ktorému je použiteľnosť prístroja rozšírená aj na internetový obsah. Systém s mobilnou aplikáciou MusicCast vám sprístupní digitálnu hudobnú knižnicu, streamovanie hudby z online služieb, internetové rádiá, zariadenia s Bluetooth, televízny zvuk aj externé zdroje pripojené k prijímaču, ako sú Blu-ray alebo diskové prehrávače. MusicCast tiež privedie bezdrôtovo hudbu do každej miestnosti vo vašej domácnosti. K receiveru stačí pridať MusicCast reproduktory, soundbar alebo iné komponenty HiFi. 

Nezameniteľný zvukový prednes

AV receiver disponuje množstvom moderných a efektívnych technológií a funkcií, ktoré vám umožnia zažiť jedinečné zážitky pri počúvaní obľúbenej muziky či filmov s dokonalými zvukovými efektmi, ktoré vás vtiahnu do deja. A to všetko bez najmenších rušivých efektov. To zaisťuje napríklad technológia Anti-Resonance Technology, ktorá vďaka špeciálnemu klinu (piata noha) umiestnenej uprostred zariadenia, tlmí všetky rezonancie, ktoré by mohol receiver produkovať. Technológia YPAO vie automaticky analyzovať akustiku miestnosti a nastaviť optimálne parametre reproduktorov.

Centrum zábavy, ako sa patrí

HDMI 2.0 si poradí aj s 3D obrazom alebo Ultra HD rozlíšením, spätný audiokanál následne prenesie aj zvuk samotného televízora. To znamená, že nepotrebujete extra kábel z televízora. Tiež môže realizovať obraz na 4K, čím sa zvýši rozlíšenie obrazu na Ultra HD. Podporuje 4K 60 p a zaisťuje kompatibilitu s najnovšími video formátmi vo veľmi vysokom rozlíšení. USB konektor poslúži pre rýchle pripojenie Apple iPod a iPhone, ale aj tabletov a telefónov s Androidom. Receiver má rad sieťových funkcií, ktoré vám umožnia prístup k viacerým zdrojom. AirPlay umožňuje jednoduché bezdrôtové streamovanie hudby do receiveru priamo z vášho iPod, iPhone či iPad.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
182 mm Hotovo!
Hĺbka
439 mm Hotovo!
Hmotnosť
14,9 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
182 mm Hotovo!
Hĺbka
439 mm Hotovo!
Hmotnosť
14,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YAMAHA RX-A1060 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-A1060 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A1060 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A1060 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA RX-A1060 fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií