Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

YAMAHA RX-A680 TITAN

Zobraziť katalóg
YAMAHA RX-A680 TITAN
AV receiver 7.2, výkon 115 W/kanál, minimálna impedancia 6 Ohm, 7× reproduktorový výstup, 2× výstup pre aktívny subwoofer, HDMI 4× vstup a 1× výstup, RCA/Cinch 3× vstup, 1× optický vstup, 1× gramofónový vstup, 1× anténny vstup, 1× vstup LAN, 1× vstup Jack 3,5 mm, 2× vstup koaxiálne audio, 3× vstup kompozitné video, 1× vstup USB, 1× slúchadlový výstup, USB, WiFi, WiFi Ready, Bluetooth, DLNA, AirPlay a Chromecast, ARC (Spätný zvukový kanál), DAB tuner, FM Tuner, RDS, Spotify a TIDAL, ovládanie pomocou inteligentného zariadenia, diaľkové ovládanie
Kód:  YM120m8b1 Produktové číslo:  100000036527

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA RX-A680 TITAN

Počúvanie hudby z budúcnosti? Tak by sa dal nazvať ohromne výkonný AV receiver Yamaha RX-A680. Receiver Yamaha vám prinesie jedinečný realistický zvuk s expresivitou, ktorá presahuje normálne zvukové efekty. Tento AV prijímač podporuje prehrávanie Dolby Atmos a DTS : X s technológiou CINEMA DSP HD3, ktorá maximalizuje kinografické zvukové efekty, takže si pri sledovaní vášho obľúbeného filmu či seriálu budetepripadať ako v kine. Vďaka aplikácii MusicCast budete môcť kombinovať zvuk s viacerými zariadeniami. AV receiver Yamaha podporuje funkciu 4K Ultra HD, takže pri 60 snímkach za sekundu si môžete vychutnať vo vysokom rozlíšení kvalitu obrazu vo formáte 4K bez degradácie.

Kľúčové vlastnosti AV receivera Yamaha RX-A680 TITAN

  • AV receiver Yamaha podporuje prehrávanie Dolby Atmos a DTS : X s technológiou CINEMA DSP HD3
  • Výkonný 7-kanálový priestorový zvuk
  • Hlasové ovládanie pomocou funkcie Amazon Alexa
  • Možnosť kombinovať zvuk z vašich zariadení cez aplikáciu MusicCast
  • Vďaka Bluetooth je možné bezdrôtové prehrávanie z inteligentných telefónov a ďalších zariadení
  • Jedinečný realistický zvuk s expresivitou, ktorá prekonáva normálne zvukové efekty
  • Podporuje 4K Ultra HD pre kvalitu obrazu vo vysokom rozlíšení
  • AV receiver Yamaha obsahuje 4 HDMI vstupy a 1 výstup

Sieťové funkcie prijímača Yamaha

AV receiver Yamaha RX-A680 má vstavanú WiFi. Čo to pre vás znamená? Umožní vám bezdrôtové pripojenie s vašim domácim routerom. To veľmi uľahčuje zapojenie systému pre počúvanie hudby zo siete. Ak nemáte WiFi router k dispozícii, tak je tu pre vás unikátna funkcia Wireless Direct. Tá umožní nielen streamovať hudbu z inteligentného telefónu či iného zariadenia, ale pomocou aplikácie AV controller môžete svojreceiver aj ovládať na diaľku. Tento AV receiver Yamaha môžete pripojiť k svojej domácej sieti a vychutnať si počúvanie internetových rádií, služieb Spotify, JUKE, Napster, Rhapsody, Sirius XM, Tidal alebo Deezer. Pomocou bezplatnej aplikácie AV controller, ktorá je na stiahnutie na portáloch iTunes App store a Google Play, môžete receiver zapínať a vypínať, ovládať hlasitosť, voliť vstup a ďalšie funkcie, to všetko jednoduchozo svojho smartfónu.

Optimalizácia zvuku na profesionálnej úrovni

Technológia YPAO analyzuje akustickú charakteristiku miestnosti a automaticky optimalizuje rôzne audio parametre až pre 8 pozícií počúvania. AV receiver Yamaha obsahuje funkciu Reflective Sound Control, ktorá koriguje včasné odrazy tak, aby bol dosiahnutý zvuk na úrovni štúdia. Tento AV receiver Yamaha môžete kombinovať s bezdrôtovými reproduktormi MusicCast 50 alebo MusicCast 20 a premeniť tak svoju obývačkuna kinosálu, vďaka úchvatnému a realistickému zvuku.

Špeciality AV receivera Yamaha RX-A680 TITAN

AV receiver Yamaha je schopný spracovať dáta 3D signálu. Funkcia Audio Return chanel umožňuje odosielanie a prijímanie dát po rovnakom HDMI kábli, takže môžete počúvať zvuk z televízora cez jeden HDMI kábel, nebudete k tomu potrebovať dodatočný optický kábel. Virtual Cinema Front dokáže vytvoriť virtuálny 7-kanálový zvuk plný realizmu, to znamená, že aj keď nebudete mať inštalované reproduktory za posluchovou pozíciou, VirtualSpeaker sa postará, aby ste mali zvuk rozložený po celej miestnosti. AV receiver Yamaha RX-A680 umožňuje použitie veľmi obľúbené funkcie Alexa. To je integrovaný hlasový ovládač, ktorý vás bude poslúchať na slovo.


Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Anténny vstup
1 × Hotovo!
Ethernet LAN
1 × Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
Jack 3,5 mm
1 × Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Vstupy

Anténny vstup
1 × Hotovo!
Ethernet LAN
1 × Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
Jack 3,5 mm
1 × Hotovo!
Koaxiálne digitálne audio
2 × Hotovo!
Kompozitné video
3 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Phono (gramofón)
1 × Hotovo!
RCA/Cinch
3 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Výstupy

Aktívny subwoofer (RCA/Cinch)
2 × Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
Reproduktorový výstup
7 × Hotovo!
Slúchadlový výstup
1 × Hotovo!

Funkcie

Diaľkové ovládanie
Áno Hotovo!
displej
Áno Hotovo!

Rozmery

Šírka
43,5 mm Hotovo!
Výška
22,5 mm Hotovo!
Hĺbka
33 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Titánová Hotovo!

Charakteristika

Počet kanálov
7.2 Hotovo!
Výkon na kanál
115 W Hotovo!
Impedancia
6 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm Hotovo!
Prehrávané formáty cez sieť
MP3, WMA, WMA Lossless, FLAC, WAV, AAC, AIFF, ALAC (Apple Lossless) Hotovo!
Prehrávané formáty z USB
MP3, WMA, WMA Lossless, FLAC, WAV, AAC, AIFF, ALAC (Apple Lossless), MP7, MP8 Hotovo!

Konektivita

Konektivita
USB, WiFi, WiFi Ready, Bluetooth, DLNA, AirPlay, Chromecast Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká je maximální impedance?

Diskusia a poradňa k YAMAHA RX-A680 TITAN
Príslušenstvo pre YAMAHA RX-A680 TITAN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-A680 titan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A680. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A680. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA RX-A680 TITAN.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií