Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

YAMAHA RX-A870 titan

Zobraziť katalóg
YAMAHA RX-A870 titan
AV receiver – 7 kanálov, 7×160W, 8 + 2 HDMI, HDCP 2.2, BT.2020, WiFi/LAN, Bluetooth, USB, Dolby ATMOS, DTS: X, Dolby TrueHD a DTS-HD, 192kHz/24-bit Burr Brown D/A, DLNA 1.5, AirPlay, vTuner, 4K + analóg upscaling, FM tuner s RDS, Zona 2, ECO mode, AL panel
Kód:  YM100j63d Produktové číslo:  ARXA870TI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA RX-A870 titan

AV receiver Yamaha patrí do domácností, kde to s prehrávaním kvalitných zvukových záznamov myslia vážne. Rad AVENTAGE je navrhnutý tak, aby poskytoval presnú reprodukciu hudobných súborov a tú najlepšiu kvalitu filmových efektov z najnovších formátov DTS: X a Dolby ATMOS. Nové kinosálové zvuky rozšíria pôžitok o ďalší rozmer – o výšku. Rovnako tak si rozumie s najmodernejšími štandardmi pre video, ako je aj pôsobivé zobrazenie HDR, keď vám nič neunikne vo svetlej i tmavej časti scény. Titánový AV receiver YAMAHA RX-A870 si po aktualizácii firmvéru rozumie aj s obrazom HLG a Dolby Vision.

Kľúčové vlastnosti titánového AV receivera YAMAHA RX-A870

  • Špičkový, vysoko výkonný 7.2-kanálový AV receiver (7× 160 wattov)
  • Prehrávanie zdrojov vysokej kvality vrátane najnovšieho Dolby Atmos a DTS: X
  • Špičková konštrukcia pre zvuk najvyššej kvality (Total Purity Concept)
  • Vylepšená kalibrácia YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) podľa akustiky miestnosti
  • Internetové rádiá, Spotify, Pandora, Napster, SiriusXM, Tidal, Deezer, Qobuz, JUKE
  • Streamovanie hudby z NAS a PC
  • Príjem digitálneho rádia prostredníctvom tunerov DAB/DAB+
  • Pokročilé grafické rozhranie pre televízor a USB/NAS
  • Kompatibilný so 4K Ultra HD s HDCP 2.2, s HDR, HLG, Dolby Vision a gamutom BT.2020
  • Paletou konektorov obslúži všetky audio prístroje (vstup pre gramofón)
  • Bezdrôtové rozvedenie hudby po domácnosti (MusicCast)

Zvuk ako žiadny iný s A.RT a YPAO R.SC

AV receiver YAMAHA RX-A870 disponuje množstvom moderných a efektívnych technológií a funkcií, ktoré vám umožnia zažiť jedinečné zážitky pri počúvaní obľúbenej muziky či filmov s dokonalými zvukovými efektmi, ktoré vás vtiahnu do deja. A to všetko bez najmenších rušivých efektov. To zaisťuje napríklad technológia Anti-Resonance Technology (A.R.T.), ktorá vďaka špeciálnemu klinu (piatej nohe) umiestnenej uprostred zariadenia, tlmí všetky rezonancie, ktoré by mohol receiver produkovať. Zlepšená kalibrácia YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) vie automaticky analyzovať akustiku miestnosti a veľmi presne nastaviť optimálne parametre reproduktorov.

Centrum domácej multimediálnej zábavy s HDMI 2.0 a HDR

HDMI 2.0 si poradí aj s 3D obrazom alebo Ultra HD rozlíšením. Spätný audiokanál potom prenesie aj zvuk samotného televízora. Znamená to, že nepotrebujete extra kábel z televízora. Tiež môže prevádzať obraz na 4K, čím sa zvýši rozlíšenie obrazu na Ultra HD. Podporuje 4K 60p a zaisťuje kompatibilitu s najnovšími video formátmi vo veľmi vysokom rozlíšení. USB konektor poslúži pre rýchle pripojenie Apple iPod a iPhone, ale aj tabletov a telefónov s Androidom. Receiver YAMAHA RX-A870 má rad sieťových funkcií, ktoré vám umožnia prístup k viacerým zdrojom. AirPlay umožňuje jednoduché bezdrôtové streamovanie hudby do receivera priamo z vášho iPodu, iPhonu či iPadu.

Cez MusicCast spolupracuje s ďalšími Multiroom komponentmi

Ak naozaj milujete hudbu, receiver YAMAHA RX-A870 otvorí nové rozmery počúvania. S integráciou MusicCast sa receiver stáva súčasťou prostredia Multiroom. To znamená, že sa spojí s ďalšími komponentmi Multiroom ako sú prenosné reproduktory, soundbar a malé HiFi systémy. Následne možno riadiť prehrávanie všetkých prvkov Multiroom z jedného miesta (mobilná aplikácia MusicCast CONTROLLER pre iOS a Android) tak, aby hrala hudba vo všetkých miestnostiach rovnako alebo v každej časti iná.

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
171 mm Hotovo!
Hĺbka
382 mm Hotovo!
Hmotnosť
10,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Rozmery

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
171 mm Hotovo!
Hĺbka
382 mm Hotovo!
Hmotnosť
10,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Titánová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YAMAHA RX-A870 titan Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-A870 titan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A870 Titan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A870 Titan. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA RX-A870 titan.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií