Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

YAMAHA RX-S600 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA RX-S600 čierny
AV receiver 5 kanálov, 95W/90W/125W, Dolby TrueHD, DTS-HD, Dolby Digital Plus, FLC/WAV, 192 kHz, DLNA, MHL, AirPlay, Virtual Presence Speaker, FM tuner, 5/1 HDMI, USB pre iPod/iPhone/iPad, LAN
Kód:  YM100m1 Produktové číslo:  RX-S600

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA RX-S600 čierny

Elegantný 5.1 kanálový AV receiver YAMAHA RX-S600 ponúka kompaktný dizajn, kvalitný zvuk a veľa praktických funkcií. Atraktívny predný panel je vyrobený z hliníka, čo zaisťuje jeho vyššiu odolnosť. Receiver podporuje dekódovanie formátu Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio a vy si tak môžete vychutnať špičkové podanie priestorového zvuku iz diskov Blu-ray. Bezchybne zvláda tiež prehrávanie zvuku vo formáte FLAC alebo 192 kHz/24bitový WAV. Vďaka využitiu plne diskrétne konfigurácie zosilňovače a obvodov PLL s nízkou úrovňou chvenie sa receiver môže pochváliť reprodukciou kvalitného zvuku s vynikajúcou čistotou a perfektným realizmom. Technológie CINEMA DSP 3D prináša celkom 16 prednastavených programov optimalizovaných pre rôzne situácie pri počúvaní hudby či sledovanie filmov.

Pre video s vysokým rozlíšením najnovšej generácie je pripravená pokročilá funkcia 4K Ultra HD Pass-Through. Na receiveri sa nachádza celkom 5 vstupov a 1 výstup HDMI s podporou spracovania 3D signálu a funkcií Audio Return Channel, S ktorou môžete prijímať a vysielať dáta cez rovnaký kábel HDMI. Vďaka HDMI CEC možné súčasne spúšťať a ovládať kompatibilné zariadenia pomocou diaľkového ovládania AV receivera. Vo výbave receiveru je aj LAN konektor a vy tak máte možnosť využiť pokročilých sieťových funkcií. Funkcia AirPlay vám umožní streamovať hudbu z počítačov Mac/PC az mobilných zariadení iPod, iPhone a iPad. Receiver spĺňa certifikáciu DLNA 1.5 pre jednoduchý prístup k hudobným súborom na PC/NAS. Vychutnať si môžete aj počúvanie internetového rádia. Pre pripojenie je k dispozícii na čelnom paneli i konektor USB, Ktorý je vďaka podpore funkcie MHL možné využiť aj pre nabíjanie pripojeného mobilného zariadenia.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:
Počet kanálov: 5.1
Výstupný výkon (6 ohmov, 1 kHz, 0,9% THD, 1ch driven): 95 W
Výstupný výkon (6 ohmov, 20 Hz - 20 kHz, 0,09% THD, 2ch driven): 60 W
Maximálny efektívny výstupný výkon (6 ohmov, 1 kHz, 10% THD, 1ch driven): 125 W
Dynamický výkon na kanál (8/6/4/2 ohmov): 90/110/140/160 W

Sieťové funkcie:
DLNA verzia 1.5
AirPlay
Podporované formáty: MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC

Tuner:
Pásma ladenie: FM/AM
40 predvolieb na uloženie obľúbených staníc

Vstupy:
5x HDMI
1x USB na čelnom paneli
4x analógový audio
2x digitálny optický
2x digitálny koaxiálny
2x komponentné video
4x kompozitné video
1x audio mini konektor
1x pre anténu FM
1x pre anténu AM

Výstup:
1x HDMI
1x analógový audio
1x komponentný video monitor
1x kompozitný monitor
1x konektor slúchadiel na čelnom paneli
5x reproduktor
1x predzosilnený pre aktívny subwoofer

Ostatné porty:
RJ-45 LAN

Napájanie:
Spotreba v pohotovostnom režime: 0,1 W

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 435 x 111 x 320 mm
Hmotnosť: 7,8 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YAMAHA RX-S600 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-S600 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-S600 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-S600 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA RX-S600 fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií