Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

YAMAHA RX-V583 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA RX-V583 čierny
AV receiver – 7 kanálov, 7×115W, HDMI (4 in/1 out), HDCP 2.2, WiFi/LAN, Bluetooth, Dolby ATMOS, DTS: X, TrueHD, DTS-HD, 192 kHz/24-bit Burr Brown D/A, MHL, DLNA, AirPlay, Internetové rádio, FM tuner s RDS, 4K video, ECO mode
Kód:  YM100s7 Produktové číslo:  ARXV583BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA RX-V583 čierny

AV čierny  receiver YAMAHA RX-V583 je skvelý pre zriadenie domáceho kina, kde na vás urobí dojem priestorový aj stereo zvuk vo vysokom rozlíšení. Čierny receiver bol navrhnutý s výrazným zameraním pre dosiahnutie mimoriadne vysokej čistoty zvuku. Využíva diskrétue konfiguráciu zosilňovača a PLL obvod, čím dosahuje vynikajúci zvukový výkon. So CINEMA DSP prežijete zvukovú reprodukciu s akustikou známych miest z celého sveta.

Kľúčové vlastnosti čierneho receivera YAMAHA RX-V583

  • Špičková konštrukcia pre 7-kanálový zvuk najvyššej kvality (Total Purity Concept)
  • Precízna reprodukcia vysokého rozlíšenia v stereu aj priestorovom zvuku (True HD, DTS-HD MA, DSD, AIFF, FLAC, WAV, Apple Lossless)
  • Najnovší filmový zvuk u vás doma (Dolby Atmos a DTS: X)
  • Kompatibilný s 4K Ultra HD s HDCP 2.2, s vysokým dynamickým rozsahom (HDR) a gamutom BT.2020
  • S automatickou kalibráciou YPAO pre zaistenie optimálneho výkonu
  • WiFi s portfóliom služieb (nadštandardné možnosti ovládania aplikácií a prehrávanie z najrôznejších zdrojov)
  • Podpora AirPlay, DLNA, Spotify, Pandora, Tidal, Deezer, Qobuz, JUKE ...
  • Virtuálny priestorový zvuk z predných reproduktorov
  • Bluetooth vstup s obnovou komprimovaného zvuku + FM RDS tuner a internetové rádiá
  • Multiroom pre bezdrôtové spojenie viac jednotiek a ozvučenie celej domácnosti

Zvuk riadený najnovšími technológiami YPAO a Virtual CINEMA FRONT

Každá miestnosť je iná, a preto bol vytvorený YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer). Ten analyzuje akustiku miestnosti a upravuje rôzne parametre pre optimálny zvuk v priebehu niekoľkých minút. Zaručí, že je posluchový priestor naladený tak, aby poskytoval čo najlepší zvukový zážitok. Aj z malých reproduktorov vytiahne receiver YAMAHA RX-V583 bohaté basy vďaka sofistikovanému vylepšeniu nízkych frekvencií. Ak nechcete alebo nemôžete inštalovať zadné reproduktory, Virtual CINEMA DSP urobí vierohodný priestorový efekt aj s 2 reproduktormi. Virtual CINEMA FRONT potom virtuálne rozmiestni 5 reproduktorov, aj keď sú poskladané len vpredu.

Partner najnovších TV s HDMI 2.0

Tento prístroj podporuje najnovšie štandardy HDMI vrátane prenosu 4K videa pri 60 snímkach za sekundu (iba pass-through). Plne si rozumie aj s HDCP 2.2, čo je najnovší štandard pre ochranu autorských práv. Tiež zvláda širší farebný gamut BT.2020 (pass through) a samozrejme aj 3D videosignál. Spätný audiokanál (HDMI ARC) uľahčuje prepojenie receivera YAMAHA RX-V583 s TV na jediný HDMI kábel, cez ktorý ide zvuk z televízneho vysielania do receiveru.

Hudobné domáce centrum MusicCast

MusicCast ľahko prinesie hudbu do každej miestnosti vo vašej domácnosti, a to bezdrôtovo a s prehrávaním riadeným prehľadnou aplikáciou. Receiver YAMAHA RX-V583 samozrejme dáte do obývačky ako hlavnej miestnosti pre zábavu, a postupne pridáte MusicCast reproduktory, soundbar alebo HiFi komponenty v iných miestnostiach. Vďaka bezdrôtovému spojeniu si ušetríte ťahanie káblov.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
161 mm Hotovo!
Hĺbka
327 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,1 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
161 mm Hotovo!
Hĺbka
327 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YAMAHA RX-V583 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-V583 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-V583 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-V583 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA RX-V583 fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií