Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

YAMAHA WXC-50 strieborný

Zobraziť katalóg
YAMAHA WXC-50 strieborný
Sieťový prehrávač – a predzosilňovač, MusicCast, USB (MP3, WMA, MPEG4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, DSD), Wi-Fi, DLNA, Bluetooth. Audio IN/OUT, OPT IN/OUT, Coax OUT, Subwoofer OUT
Kód:  YM630h Produktové číslo:  AWXC50DS Stránky výrobcu

YAMAHA WXC-50 strieborný

Rozšírte váš AV receiver alebo Hi-Fi systém domáceho kina o kompletný sortiment prehrávania cez sieť a ďalšie vstupy, káblové aj bezdrôtové. Strieborný sieťový prehrávač YAMAHA WXC-50 má masívne kovové telo s hliníkovým krytom a štíhlym dizajnom, ktorý sa hodí takmer všade, vďaka tomu, že ho môžete umiestniť vodorovne aj zvisle. Vnútri sa nachádzajú výkonné komponenty a pokročilé obvody, ktoré zabezpečujú čisté predzosilňovanie. Prehrávač je veľmi univerzálny, čo sa týka pripojenia. Prehráva široké spektrum zvukového obsahu cez online služby aj vašu vlastnú zbierku vo vysokom rozlíšení.

Kľúčové vlastnosti strieborného sieťového prehrávača YAMAHA WXC-50

  • Sieťový prehrávač zvuku a predzosilňovač (prepínateľné)
  • Prístup k online službám aj do vlastnej hudobnej knižnice
  • Podporuje reprodukciu s vysokým rozlíšením
  • Priame pripojenie zdrojov analógovými aj digitálnymi vstupmi
  • MusicCast pre hudbu až do 9 miestností
  • Aplikácia MusicCast pre ovládanie (iOS a Android)

Vychutnajte si vašu obľúbenú hudbu s Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay

Sieťový prehrávač YAMAHA WXC-50 je kompatibilný so všetkými súčasnými možnosťami prehrávania, ako je Apple AirPlay, DLNA, WiFi a Bluetooth pre bezdrôtový prenos hudby zo všetkých vašich zariadení. Cez sieť podporuje prehrávač prehrávanie vysokého rozlíšenia vo formáte DSD 5,6 MHz, FLAC, ALAC, WAV, AIFF do 192 kHz/24-bit alebo Apple Lossless s 96 kHz/24-bit. Model WXC-50 je kompatibilný s celým radom populárnych streamovacích služieb, kde nájdete piesne všetkých štýlov. Môžete si vybrať obľúbené Spotify, Tidal a Deezer, Napster, Qobuz, Juke a ďalšie, vďaka ktorým získate hudobný obsah z celého sveta a vychutnáte si svojich obľúbené umelcov.

Cez MusicCast spolupracuje s ďalšími Multiroom komponentmi

Ak naozaj milujete hudbu, sieťový prehrávač YAMAHA WXC-50 vám otvorí nové rozmery počúvania. S integráciou MusicCast sa stáva súčasťou prostredia Multiroom. To znamená, že sa spojí s ďalšími komponentmi Multiroom, ako sú prenosné reproduktory, soundbar a malé Hi-Fi systémy. Následne môžete ovládať prehrávanie všetkých prvkov Multiroom z jedného miesta (mobilné aplikácie MusicCast CONTROLLER pre iOS a Android) tak, aby hrala hudba vo všetkých miestnostiach rovnako alebo v každej časti iná.

Parametre a špecifikácia:

Podporované formáty:
MP3, WMA, MPEG4, AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, DSD

Rozhranie:
1× Predzosilnený RCA výstup
1× RCA AUX vstup
1× RCA AUX výstup
1× Optický vstup
1× Koaxiálny vstup
1× Optický výstup
1× Koaxiálny výstup
1× Trigger vstup
1× Trigger výstup
1× Výstup pre aktívny subwoofer
1× USB
1× LAN
Wi-Fi
Bluetooth (SBC/AAC)

Rozmery:
215 × 51,5 × 245,9 mm

Hmotnosť:
cca 1,44 kg

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zvládne WXC-50 zpracovat audio 5+1 přes optický vstup a distribuovat přes output a musiccast jednotlivé signály do beden které budou vhodně rozmístěny v místnosti? Děkuji

Dobrý den, potřebuji k tomuto přístroji zesilovač? Nerozumím termínu předzesilovač. Dá se tento předzesilovač zcela vypnout a použít nezávislý receiver? Díky

Dobrý den, mám dva aktivní studiové monitory se sub. Do tohoto zařízení píchnu gramofon, apple tv, přehrávač přes jack a out budou zmíněné bedny. Moje představa je, mít možnost přes mobil přepínat vstupy do beden a případně připojit další yamaha wireless bedny v domě a nastavit výstup i na ně v libovolných variacích včetně spotify na mobilu. Dokáže mi tento preamp dát takovouto maximální variabilitu a rozšířitelnost beden? Dokáže např i distribuovat dva signály? Gramofon do některých beden v domě třeba na patře a televizi do aktivních beden, které budou u televize. Děkuji za Váš čas..

zdravím, mám dotaz na ovládání, zapnutí se provádí manuálně nebo lze zprovoznit i mobilem přes app.? a nebo má automatickou detekci signálu? díky

Diskusia a poradňa k YAMAHA WXC-50 strieborný
Príslušenstvo pre YAMAHA WXC-50 strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA WXC-50 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA WXC-50 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA WXC-50 silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA WXC-50 ezüst.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií