Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

YAMAHA YAS-306 strieborný

Zobraziť katalóg
YAMAHA YAS-306 strieborný
5 1 hodnotení
SoundBar – 2.1-kanálový, 120W, 2× vstavaný subwoofer, WiFi, Bluetooth, Air Suround Xtreme, Spotify, AirPlay, optický vstup, analógový vstup, LAN, diaľkové ovládanie, možnosť montáže na stenu, diaľkové ovládanie
Kód:  YM610b6b Produktové číslo:  AYAS306SI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA YAS-306 strieborný

Multifunkčný soundbar značky Yamaha využijete pri počúvaní hudby i na spríjemnenie filmových zážitkov. Elegantné podlhovasté zariadenie v sebe skrýva výkonné 60 W reproduktory a integrovaný subwoofer pre robustné basy. Soundbar môžete umiestniť na stôl alebo poličku pod svojím televízorom alebo ho pripevniť na stenu. Samozrejmosťou je jednoduché pripojenie k zdrojovému zariadeniu, a to cez kábel alebo Bluetooth.

Kľúčové vlastnosti

  • Zvukový systém s dvojicou výkonných reproduktorov (2× 30 W) a integrovaným subwooferom
  • Podpora priestorového zvuku (5 režimov)
  • Kompatibilita s kvalitnými zvukovými formátmi (FLAC, WAV, AIFF)
  • Rozhranie Bluetooth pre bezdrôtové spojenie s televízorom, tabletom alebo smartfónom
  • Ovládanie cez diaľkový ovládač alebo mobilnú aplikáciu (dostupná zadarmo na iTunes a Google Play)
  • Sieťová konektivita cez WiFi či LAN

5 režimov priestorového zvuku & jednoduché ovládanie cez mobilnú aplikáciu

Ovládanie zariadenia si môžete uľahčiť dvojakým spôsobom: buď diaľkovým ovládačom alebo prehľadnou a zadarmo dostupnou aplikáciou pre inteligentné telefóny MusicCast Controller. Prehrávanie priestorového zvuku zaobstaráva funkcia Air Suround Xtreme, ktorá umožňuje nastavenie rôznych režimov prehrávania. Tieto režimy sú určené pre počúvanie hudby, sledovanie filmov alebo športových zápasov. 

Stála kvalita aj po kompresii

Yamaha YAS-306 podporuje prehrávanie stôp v kvalitných zvukových formátoch FLAC, WAV alebo AIFF. Ak stopy prevádzate do kapacitne menšieho formátu (napr. MP3), strate kvality pri kompresii predchádza šikovná technológia Compressed Music Enhancer.

Kompatibilita so streamovacími službami a online rádiom

Pomocou rozhrania Bluetooth môžete Yamaha YAS-306 prepojiť s inteligentným telefónom, tabletom alebo televízorom, ale aj bezdrôtovými slúchadlami alebo reproduktormi. Vďaka pripojeniu k WiFi môžete využívať tiež streamovaciu službu Spotify alebo počúvať rádio cez internet.

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne koaxiálne, Digitálne optické, LAN (RJ-45) Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne koaxiálne, Digitálne optické, LAN (RJ-45) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YAMAHA YAS-306 strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA YAS-306 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA YAS-306, silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA YAS-306, silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA YAS-306 ezüst.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií