Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

YAMAHA YHT-1810 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA YHT-1810 čierny
AV receiver HTR-2067 + 5.1 repro NS-P40, 5 kanálov, 5x100W, Dolby TrueHD a DTS-HD, 192 kHz / 24-bit DAC, podpora 4K, FM / AM tuner s RDS, 4 + 1 HDMI
Kód:  YM615j4 Produktové číslo:  YHT-1810 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA YHT-1810 čierny

Nechajte vo vašom obývačiek zaznieť špičkový zvuk z najrôznejších zdrojov. Tento set je za parádny cenu, a pritom rozohrá vo vašej obývačke filmový zvuk vo vysokom rozlíšení. Prednosťou receiveru je flexibilita pripojenia a bohatá výbava. Precízne dielenské spracovanie potom potvrdia aj kompaktné reproduktory. Jeho súčasťou je tiež podpora 4K Ultra HD zariadení.

kľúčové vlastnosti

  • Vyvážený, cenovo zaujímavý set receivera a priestorových reproduktorov
  • Plne diskrétne konfigurácia zosilňovača a obvod PLL pre vynikajúcu reprodukciu zvuku
  • Burr-Brown D / A prevodníky 192 kHz / 24bit pre všetky kanály
  • Dekóduje priestorový zvuk Dolby True HD a DTS-HD Master Audio
  • Prehrávanie audia vo formáte FLAC alebo WAV 192 kHz / 24 bit
  • Funkcie pre vylepšenie komprimovaného zvuku
  • Podpora 4K Ultra HD (iba pass-trough)

centrum zábavy

Maximálneho zvukového pôžitku dosiahnete s kodekmi Dolby True HD a DTS-HD Master Audio. Oba tieto kodeky znamenajú signál o 24bitové hĺbke a 192kHz vzorkovacej frekvencii. K privedenie takého zvuku sú dispozícii 4 HDMI konektory. Nechýba funkcia ARC (Audio Return Channel), kedy odpadá nutnosť prepájanie TV a prijímača viac káble. Technológia Yamaha Compressed Music Enhancer sa postará o to, aby bol akýkoľvek zvuk na vysokej úrovni.

Dokonale zladená zostava

Reproduktorová sada Yamaha NS-P40 vám poskytne čistý a prirodzený zvuk po dlhú dobu. Jej reproduktory a subwoofer sú na seba perfektne naviazané, takže nevytvára žiadne neprirodzené zvukové hrče. Namiesto toho poskytnú bohatý, expanzívna zvuk, a to ako pre filmový sprievod, tak pre počúvanie hudby. Jednoducho sa jedná o plnohodnotnú sadu, ktorú už len stačí doplniť o vhodný A / V receiver.

advanced YST

Advanced Yamaha Active Servo Technology (advanced YST) vytvára jedinečný systém, v ktorom kooperujú zosilňovač a reproduktor subwoofera ako jeden celok. Výsledkom je virtuálny vyrušenie impedancia reproduktora a jeho dokonale lineárny pohyb. Vďaka tejto technológii môže tiež reproduktor dosahovať vyšších úrovní hlasitosti a celkovo vyššieho výkonu.

Parametre a špecifikácia

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
151 mm Hotovo!
Hĺbka
315 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,4 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
151 mm Hotovo!
Hĺbka
315 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň, sú súčasťou balenia aj reproduktory?

Dobrý den, v manual není ani zmínka o DTS HD, ve specifikacích na jiných webech je uváděno, že neumí DTS-HD. Vy píšete, že DTS-HD dekódovat umí. Jak je to?

Dobrý den ještě doplnění,mám přehrávač Philips BDP3490M/12,který mi přehraje zvuk do TV bez problémů a Yamaha YHT -1810 žádný zvuk.

Dobry den, po rozbaleni tovaru som zistil, ze chyba FM antena. Prosim Vas o info, ci mi ju viete dodat, alebo akym sposobom to mozeme riesit. Prosim Vas o promptnu odpoved, aby som sa vedel zariadit, nakolko receiver nemozem na plno pouzivat. Dakujem S pozdravom R.Danko 0903588252

Dobry den. Chcem sa spytat ci balenie obsahuje mikrofon Yamaha YPAO na nastavenie alebo nie? Vdaka

Je možné použít jak repro k PC se zvukovou kartou Sound Blaster Z v režimu 5.1 ?

Dobrý den mám zakoupenou sestavu 16.2.2017 vypadává cinema DSP při přehrání Blu-ray a tak nejde zvuk vůbec a při prohození DHMI ze soustavy přímo do tv,zvuk normálně jde -tak je vyloučené poškození blu-ray disku a kolega vlastní Harman Kardon AVR 171S a tam vše normálně jde,zvažuji reklamaci nebo vrácení sestavy,či radu čím to je,protože již třetí originální blu-ray disk,který jde bez zvuku a to je už na mě moc a kupovat repro soustavu za 10.000,- a sledovat film bez zvuku,jenom z důvodů,že to nenačte audio. Děkuji za odpověd.

Diskusia a poradňa k YAMAHA YHT-1810 čierny
Príslušenstvo pre YAMAHA YHT-1810 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA YHT-1810 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA YHT-1810 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA YHT-1810 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA YHT-1810 fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií