YAMAHA YHT-1840 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA YHT-1840 čierny
5 1 hodnotení
Set – receiver HTR 2071+repro 5.1 NS-P40, 5×100W, FM/AM tuner, RDS, dekodéry Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD, 192kHz/24bit Burr Brown D/A, podpora 4K videa, 4K upscaling, HDMI (4in/1out)
Kód:  YM615j5 Produktové číslo:  AYHT1840BL Stránky výrobcu

YAMAHA YHT-1840 čierny

Filmoví aj hudobní fanúšikovia ocenia súpravu AV receivera a päťkanálových reproduktorov s dekodérmi Dolby Digital Plus, True HD, DTS-HD. Druhou výhodou je integrovaná technológia Compressed Music Enhancer. Vďaka nej si užijete počúvanie komprimovaných hudobných formátov v štúdiovej kvalite 192 kHz/24-bit. Yamaha YHT-1840 ale prináša tiež vylepšenie obrazu. Zariadenie totiž podporuje prehrávanie 4K videí pri snímkovej frekvencii 60 fps a využíva aj technológiu 4K upscaling, ktorá prepočítava rozlíšenie na vyššiu hodnotu. Počas prehrávania 4K obsahu využíva AV receiver technológiu HDR. Tá umožňuje precíznejšie zobrazenie detailov vo svetlých a tmavých častiach obrazu. 

Kľúčové vlastnosti súpravy YAMAHA YHT-1840

  • Päťkanálový priestorový zvuk (5× 100 W)
  • Compressed Music Enhancer štúdiová kvalita zvuku komprimovaných formátov
  • Prepočet rozlíšenia 4K upscaling
  • Podpora Virtual CINEMA DSP
  • Integrovaný FM/AM tuner
  • 5× HDMI (4× vstup, 1× výstup)
  • ECO režim – o 20 % znížená spotreba
  • Automatické vypnutie pri nečinnosti
  • Ideálne na počúvanie rádia, CD, sledovanie TV alebo filmov z vlastnej kolekcie

Receiver s dekodérmi priestorového zvuku

Diskrétne vyhotovenie zosilňovačov zaistí excelentné zvukové zážitky podporené dekodérmi priestorového zvuku Dolby Digital, Dolby Digital Plus či CINEMA DSP. Využiť môžete aj funkciu Virtual CINEMA DSP, ktorá vám zaistí počúvanie priestorového zvuku len prednými reproduktormi. Pri počúvaní rádia (Yamaha YHT-1840 má FM/AM tuner) oceníte funkciu RDS, ktorá vám zobrazuje doplňujúce informácie o rádiovej stanici a jej programe. Ak pri elektronike riešite spotrebu, YHT-1840 vás poteší ECO režimom, v ňom prehrávač spotrebúva o 20 % menej energie. Skvelým doplnkom je v tomto ohľade tiež voliteľná funkcia automatického vypnutia pri nečinnosti v intervale od 20 minút až do 12 hodín.

Reproduktory s perfektnými zvukovými parametrami a moderným dizajnom

AV receiver dopĺňa päťkanálová reprosústava NS-P40, ktorá vám vďaka podpore priestorového ozvučenia spestrí sledovanie filmov aj počúvanie muziky. Jej súčasťou je subwoofer s technológiou YST II pre robustné a čisté basy. Dizajnovo sú reproduktory skonštruované v elegantnom čiernom vyhotovení, čím výborne pasujú k väčšine moderných televízorov. Umiestniť ich vo svojej obývacej izbe môžete na zem, do poličky alebo ich inštalovať na stenu.

Poznámka:
» Všetky HiFi zostavy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Jake jsou rozmery prednich/ zadnich reproduktoru? Dekuji

Dobrý den,mají reproduktory dráty,popř.jak dlouhé.Diky D.Mašek

Dobrý den , je v této sadě opravdu aktivní subwoofer nebo jen pasivní a aktivní se dá dokoupit a připojit do pre out výstupu

Dobrý den, má reciever USB vstup a umí dekódovat DTS zvuk?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je v nabízené kombinaci subwoofer aktivní?

Diskusia a poradňa k YAMAHA YHT-1840 čierny
Príslušenstvo pre YAMAHA YHT-1840 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA YHT-1840 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA YHT-1840 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA YHT-1840 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA YHT-1840 fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií