Premium Week Samsung

YAMAHA YSP-5600 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA YSP-5600 čierny
4,5 2 hodnotení
SoundBar – 7.1-kanálový, 128W, WiFi, AirPlay, Bluetooth, 4K support, Cinema DSP, DTS-HD/Dolby, TrueHD, Dolby Atmos, MusicCast, 3× HDMI vstup, 1× HDMI výstup, optický vstup, koaxiálny vstup
Kód:  YM610a93 Produktové číslo:  AYSP5600BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA YSP-5600 čierny

 Špičkový modelYAMAHA YSP-5600, to je kompaktný audio systém, ktorý spája to najlepšie od tohto výrobcu. Vychutnajte si 7.1.2 kanálovú reprodukciu zvuku bez potreby inštalácie mnohých reproduktorov a skrývania kabeláže. Soundbar vám zásluhou technológie Digital Sound Projector sprostredkuje úchvatný 3D zvuk počas hudby i filmov. Ide tak o perfektný doplnok k vášmu plochému televízoru.

Kľúčové vlastnosti

  • Cez technológiu MusicCast prepojíte všetky svoje zvukové zariadenia
  • Užite si špičkový 3D priestorový zvuk
  • Lišta podporuje bezdrôtové technológie WiFi, AirPlay aj Bluetooth
  • Soundbar je navrhnutý v nádhernom dizajne

Budúcnosť technológie

Soundbar YAMAHA YSP-5600 je vrcholový model so 44 reproduktormi a dvoma subwoofermi, teda najviac v histórii YSP. Dominuje mu pokročilá technológia MusicCast, ktorá umožňuje ovládať všetky zariadenia s podporou tejto funkcie pomocou intuitívnej aplikácie MusicCast App. Využíva WiFi pripojenie na prepojenie napríklad bezdrôtového reproduktora, AV receivera či HiFi systému a umožňuje prenášať digitálny hudobný obsah z telefónu, počítača alebo sieťového disku NAS k iným MusicCast zariadeniam v rámci vašej domácnosti.

Podpora moderných formátov

Zvuková lišta pokryje miestnosť zvukom moderných formátovDolby Atmos a po aktualizáciu firmvéru aj DTS: X. Hliníkové telo efektívne tlmí reziduálne rezonancie a technológia Yamaha IntelliBeam zabezpečí zaplnenie celej miestnosti zvukom vysokej kvality. Zariadenie plne podporuje najnovšie HDMI štandardy. Vďaka prenosu 4K videa so 60 snímkami za sekundu si vychutnáte plnú kvalitu videa s vysokým rozlíšením 4K bez akéhokoľvek poklesu kvality. Zároveň tiež podporuje štandard ochrany autorských práv HDCP2.2 na prenos 4K videa.

Bezdrôtový streaming

Soundbar podporuje technológiu AirPlay, ktorá umožňuje prijímať hudbu bezdrôtovo streamovanú z iPodu, iPhonu alebo iPadu, rovnako ako z iTunes na počítačoch Mac alebo PC. Hudbu z vašich mobilných zariadení alebo počítača si tak ľahko vychutnáte prostredníctvom tejto lišty. Zariadenie zvláda 24-bit audio aj stratové a bezstratové formáty a možno k nemu pripojiť externý subwoofer. Ešte lepší výsledok pritom dosiahnete pripevnením lišty na stenu.

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne koaxiálne, Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne koaxiálne, Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YAMAHA YSP-5600 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA YSP-5600 černý.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií