Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Yeelight Bedside lamp

Zobraziť katalóg
Yeelight Bedside lamp
Stolová lampa – 16 miliónov farebných odtieňov, nastaviteľná intenzita osvetlenia, dotykové ovládanie, 300lm, výkon 10W
Kód:  XIAO003 Produktové číslo:  XMCTD01YL

Yeelight Bedside lamp

Inteligentná lampička k vašej posteli vám vytvorí upokojujúce svetlo pre relaxáciu. Elegantný vzhľad lampy Yeelight Bedside zapadne do každej spálne a vďaka prepojeniu so smart telefónom ho môžete nastaviť presne podľa svojej nálady. RGB LED žiarovka poskytuje až 16 miliónov farebných odtieňov a teplotu svetla v rozmedzí 1700 K – 6500 K. Samozrejmosťou je nastaviteľná intenzita osvetlenia.

Kľúčové vlastnosti lampičky Yeelight Bedside

  • Inteligentné svetlo do vašej spálne
  • Elegantný dizajn
  • Jednoduché ovládanie – manuálne alebo telefónom
  • Až 16 miliónov farebných odtieňov
  • Rozmanitá teplota svetla
  • Podpora náramku Mi Band

Minimalistický dizajn s jednoduchým ovládaním

Valcovitý dizajn je tvorený hliníkovou základňou s gumovým spodkom, ktorý zamedzuje kĺzanie po povrchu. Kryt lampy je z matného plastu, ktorý plynule rozdrobuje svetlo po miestnosti. Na vrchu je integrovaný ovládač pre rýchle vypnutie alebo zapnutie svetla a kruhový dotykový panel, ktorým ľahko zmeníte jas aj farbu. Pohodlnejšie diaľkové ovládanie umožňuje aplikácia v telefóne, ktorá je prepojená pomocou Bluetooth.

Výnimočné prepojenie s náramkom Mi Band

Pretože lampa Yeelight je od spoločnosti Xiao, podporuje tiež synchronizáciu s náramkom Mi Band. S ním však získate to pravé kúzlo inteligentnej lampičky. Náramok totiž sleduje stav užívateľa a keď začnete zaspávať, automaticky tlmí svetlo, až do úplného vypnutia. Svetlo Yeelight dokonale doplní váš zážitok pri sledovaní filmov, čítaní, alebo príjemnom zaspávaní.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Podporuje tato lampa funkciu BLE gateway ? kedy je predpokladany termin spustenia predaja?

Dobry den, budete mat do vianoc v ponuke aj novsiu verziu tejto lampy (v zlatom prevedeni) s doplneným wifi pripojenim? Odkaz: Odkaz do neznáma Dakujem za odpoved.

Dobrý den, kdy bude prosím lampa u Vás k dostání a s jakým napájecím adaptérem bude dodávána?Bude potřeba dokupovat k lampě ještě redukci na napájecí adapter či už bude k lampě standart napájecí adaptér používáný ve většině zemí EU?Pokud bude potřeba redukce můžete mi prosím poradit jaký typ zvolit?Předem vřele děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Yeelight Bedside lamp
Príslušenstvo pre Yeelight Bedside lamp
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yeelight Bedside lamp. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yeelight éjjeli lámpa.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií