Yenkee Yellowstone YBC 100RD S červené

Zobraziť katalóg
Yenkee Yellowstone YBC 100RD S červené
Puzdro na fotoaparát chráni proti poškodeniu, vhodné na opasok, extra odolné, sieťovaná vnútorné vrecko pre drobnosti, s karabínou a popruhom na krk, vonkajšie rozmery 79 x 120 x 33 mm, vnútorné rozmery 65 x 105 x 25 mm
Kód:  YEE019c Produktové číslo:  YBC 100RD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Yenkee Yellowstone YBC 100RD S červené Predaj skončil

Yenkee Yellowstone YBC 100RD S červené

Praktické pouzdro Yellowstone od společnosti Yenkee slouží jako spolehlivá ochrana pro váš fotoaparát, mobilní telefon, GPS navigaci a jiná mobilní zařízení. Jeho skořepinová konstrukce chrání přístroj před mechanickým poškozením a poškrábáním. Tím, že je pouzdro zcela uzavíratelné, zamezuje také nechtěnému vniknutí prachu a chrání před deštěm. Přístup do pouzdra je řešen pomocí dvou pogumovaných jezdců, které usnadňují rozepnutí.

Vnitřní prostor je měkce vypolstrován, aby se předešlo poškrábání přístroje v případě pádu. Naleznete zde také praktickou síťovanou kapsu, určenou k uložení drobností, jako jsou doklady, peníze, karty a jiné cennosti. Pouzdro je vhodné pro nošení na opasku nebo ho můžete připevnit pomocí přibalené karabiny například na batoh. Další možností je připnout popruh a nosit pouzdro na krku, tak abyste ho vždy měli na očích. Navíc je k dostání v široké paletě barev, takže si vybere opravdu každý.

Parametry a specifikace:

Vnitřní rozměry:
65 × 105 × 25 mm

Vnější rozměry:
79 × 120 × 33 mm

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yenkee Yellowstone YBC 100RD S červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yenkee Yellow YBC 100RD S rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yenkee Yellow YBC 100RD S rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yenkee Yellowstone YBC 100RD S piros.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií