AlzaBoxy Q1 Star Wars

Yenkee YHP 3020 Ambush

Zobraziť katalóg
Yenkee YHP 3020 Ambush
4,5 2 hodnotení
Herné slúchadlá – perfektný zvukový zážitok, pre nekonečné hranie, nastaviteľný mikrofón, 2×50mm reproduktory, nízka hmotnosť, frekvenčný rozsah slúchadiel 20Hz–20kHz, citlivosť 32 Ohm, 3.5mm stereo, kábel 2.2m
Kód:  YEE028e1 Produktové číslo:  YHP 3020 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Yenkee YHP 3020 Ambush

Originálne herné slúchadlá za dobrú cenu, to sú Yenkee YHP 3020 Ambush. Už na prvý pohľad si všimnete modrého podsvietenia v tvare bleskov, ktoré dopomáha k agresívnemu vzhľadu. Sklopný mikrofón si môžete nastaviť do polohy, ktorý je pre vás optimálny a hlasitosť volíte ovládačom, ktorý je integrovaný na 2,2 metra dlhom, látkou potiahnutom káblu. Polstrovaný hlavový oblúk pre pohodlie pri dlhšom používaní - vnútorná strana z perforovanej látky zamedzí potenie a koža na vonkajšku zase pridá na luxusnom vzhľadu a tiež odolnosti. 

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Yenkee YHP 3020 Ambush

  • Atraktívne podsvietenie v tvare bleskov
  • Sklopný mikrofón
  • Kvalitné 50 mm neodymové meniče
  • Pohodlné náušníky aj hlavový most
  • Integrovaný ovládač hlasitosti na kábli
  • Čistý a presný zvuk

Slúchadlá s dobrým zvukom

Pripojenie k počítaču slúchadiel Yenkee YHP 3020 Ambush je riešené dvojicou 3,5 mm jack konektorov a jedným konektorom USB (pre podsvietenie). O samotnú reprodukciu zvuku sa starajú neodymové meniče s priemerom 50 mm. tie sľubujú čistý a prirodzený prejav ako pri hraní hier a tímovej konverzácie, tak pri počúvaní muziky či sledovaní filmov. Náušníky sú veľmi pohodlné a dostatočne veľké na to, aby úplne obklopili uši a utlmili prípadný hluk z okolia. 

Doplňujúce informácie:

Citlivosť reproduktora:
98 ± 3 dB

Citlivosť mikrofónu:
-42 ± 3 dB

Audio konektory:
2 × 3,5 mm jack

Konektor podsvietenie:
USB 5 V DC (jednosmerné)

Max. vstupný výkon:
20 mV

Prevádzkové napätie:
500 mA

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den zjistil jsem že nemají 7.1 zvuk mají aspoň nějaký prostorový zvuk?

mají tyto sluchátka prostorový vzduch??

Odkaz do neznáma

Dobrý den, sluchátka mají 1 nebo 2 jacky ? Mám notebook pouze s jedním výstupem na jack. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chci se zeptat, co všechno si musím k těmto sluchátkům dokoupit, aby fungovaly i s mikrofonem v počítači. Děkuji za podrobnou odpověď.

Dobrý večer, dceři jsme koupili u vás tato sluchátka a nefunguje jí mikrofon. Chtěla jsem se zeptat, co si musí ještě dokoupit k počítači, aby jí fungoval. Děkuji za odpověď V.L.

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat, co mám dělat, když mi fungují pouze sluchátka, nikoliv mikrofon, mám kombinovaný jack v ntb , takže jsem si na to koupila i rozdvojku přesně na mikrofon a na sluchátka, ale i potom mi to stejně nefungovalo a funguje pouze zvuk. Mikrofon se mi neukazuje ani v nabídce v nastavení. Ať dělám co dělám, ne a ne se zprovoznit, můžete mi s tím někdo poradit?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli když tyto sluchátka mají mikrofon, musím používat tento nebo svůj mikrofon? Děkuji za odpověď. ??

Dobrý den. Rád bych se zeptal jestli je mikrofon kvalitní a odolný. Děkuji za odpověď.

dobrý den můžu se zeptat jestli to usb funguje místo mikrofonu a sluchátek nebo je to jinak?

12
Diskusia a poradňa k Yenkee YHP 3020 Ambush
Príslušenstvo pre Yenkee YHP 3020 Ambush Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yenkee YHP 3020 Ambush. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yenkee YHP 3020 Ambush. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yenkee YHP 3020 Ambush. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yenkee YHP 3020 Ambush.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií