Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Yenkee YMS 3028RD Resistance

Zobraziť katalóg
Yenkee YMS 3028RD Resistance
4,7 40 hodnotení
Herná myš drôtová, USB, vhodná pre pravákov, optická, 7 tlačidiel, viacfarebné podsvietenie, 4000DPI, dĺžka kábla 1.8 m, čierna a červená
Kód:  YEE004s2 Produktové číslo:  YMS 3028RD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Yenkee YMS 3028RD Resistance


Moderné technológie v odolnom vyhotovení

Vo svojom tele ukrýva senzor Avago 3050, ktorý miluje celá herná komunita. Dokáže rozpoznať aj ten najmenší pohyb myši a jeho reakcie sú bleskové. S ním sa ti podarí každý headshot!

Od výroby má navyše pri najviac namáhaných tlačidlách vysoko odolné mikrospínače OMRON, ktoré vydržia minimálne 10 miliónov kliknutí! K dokonalosti prispieva integrované závažie.



Citlivosť romantika, užitočnosť praktika

Môžem mať od 500 do 4 000 DPI! Záleží len na tebe, akú zo štyroch úrovní rozlíšenia si zvolíš. Alebo si všetko nastav podľa vlastných potrieb. So mnou budeš mať vysnívanú presnosť, a predovšetkým dychberúcu rýchlosť pri mierení, vďaka ktorej zvíťazíš aj nad najťažším súperom.

Hľadáš myš s viacerými tlačidlami? Nie je problém. Na mojom tele sa ich nachádza hneď 7, a to programovateľných. Tie ti uľahčia nielen každú bitku, ale aj prácu.



Presne podľa tvojich predstáv!

Mám ergonomické telo, vďaka ktorému so mnou vydržíš aj tie najdlhšie raidy. Dokážem sa prispôsobiť akémukoľvek úchopu a tvoja ruka sa nikdy neunaví!

V balení súčasne nájdeš softvér v slovenčine, s ktorým jednoducho nastavíš farbu podsvietenia, makrá, frekvenciu snímania, citlivosť a rýchlosť kurzora alebo dvojkliku. Svoje vysnívané nastavenia si môžeš uložiť až do piatich profilov a následne medzi nimi voliť podľa potreby.



Perfektný v každom detaile

Vďaka RGB LED moje telo môže svietiť miliónom rôznych farieb. Na jeho konci nájdeš 1,8 metra dlhý opletený kábel s pozláteným USB konektorom, ktorý len tak nezničíš. Pomocou neho ti poskytnem rýchle a presné pripojenie myši s maximálnou frekvenciou až 1 000 Hz.


Na ceste za výhrou budeš stopercentne potrebovať aj hernú podložku so špeciálnym povrchom s nízkym trením a protišmykovou gumovou základňou. To všetko je súčasťou môjho balenia.



Kľúčové vlastnosti hernej myši Yenkee YMS 3028RD Resistance

  • Herná myš s pútavým dizajnom
  • Až 5 programovateľných profilov
  • Streľba trojklikom
  • 7 programovateľných tlačidiel
  • Citlivosť snímania až na 4 000 DPI
  • Vďaka RGB LED je možná nastaviteľnosť farby podsvietenia
  • 1,8 m dlhý opletený kábel s pozláteným USB

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,8 cm Hotovo!
Výška
4,3 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
157 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
4 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!
Maximálny dosah
1,8 m Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dovolím si Vás opravit, myš nemá laserový senzor ale optický.

Prosím vás je k tejto myške aj podložka??

zdravím, rád bych si nastavil nějaké posvícení dle sebe, ale nemůžu, jelikož mám k tomu malé cd, poradíte mi prosím ? PS: myš mám připojenou ke konzoli, a myš není kupovaná od vás, ale zajímalo by mě jak to mám udělat, předem děkuji za odpověď :))

aký je rozdiel medzi resistance a overlord

Zdravím je možné si software k dané myši někdě stáhnout ? můj msi notebook, už nepřijímá cd.

dobrý den je možné software k myši dostat do počítače jinak než přes cd?

Dobrý den, slibovaný trojklik nefunguje chtěl bych se zeptat zda je to chyba u konkrétního modelu nebo problém mají všichni.

Dobrý den je důvod k reklamaci, že myš neumí multiclick? Když držím jedno tlačítko jak push to talk a do toho zmáčknu jskékoliv jiné tlačítko, tak se mi to co jsem držel deaktivuje. Je to velmi otravné

Mohu se zeptat jak se dostanu do myši

je aj pre xbox one s

12
Diskusia a poradňa k Yenkee YMS 3028RD Resistance
Príslušenstvo pre Yenkee YMS 3028RD Resistance Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YENKEE YMS 3028RD Resistance. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yenkee YMS 3028RD Resistance. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yenkee YMS 3028RD Resistance. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yenkee YMS 3028RD Resistance.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií