Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Z-Wave Smart Home USB Stick pre My Cloud WD NASy

Zobraziť katalóg
Z-Wave Smart Home USB Stick pre My Cloud WD NASy
USB adaptér – pre ovládanie Z-Wave zariadení prostredníctvom My Cloud™ Expert Series EX2, EX4, EX2100, EX4100, Business Series DL2100, DL4100, MyCloud Mirror
Kód:  ZW500a Produktové číslo:  ZMEEUZBWD Stránky výrobcu
Z-Wave Smart Home USB Stick pre My Cloud WD NASy Predaj skončil

Z-Wave Smart Home USB Stick pre My Cloud WD NASy

Miniatúrny USB adaptér Z-Wave Smart Home USB Stick premení váš WD My Cloud NAS v riadiace centrum vašej inteligentnej domácnosti. Vďaka nemu si budete môcť zo svojho smartfónu napríklad rozsvietiť v miestnosti svetlo, spustiť žalúzie a ovládať ďalšie zariadenia. Okrem mobilnej aplikácie systém podporuje aj webový prehliadač, takže môžete všetko ovládať aj z druhého konca sveta.

Kľúčové vlastnosti

  • Ovládajte zo svojho smartfónu (alebo tabletu či PC) osvetlenie, žalúzie a pod.
  • Funguje cez mobilnú aplikáciu aj webový prehliadač
  • Jednoduchá svojpomocná konfigurácia

Automatizujte si domácnosť

Adaptér využíva bezdrôtovú technológiu Z-Wave, ktorá hrá dominantnú úlohu vo svete Internetu vecí (Internet Of Things - IoT). Podporuje zariadenia rôznych výrobcov pri zachovaní ich vzájomnej kompatibility a jednoduchého ovládania, preto je možné pomocou jednej centrálnej jednotky spojiť rôzne zariadenia a spravovať ich z PC alebo mobilného zariadenia. Výhodou je tiež výrazné zníženie obstarávacích nákladov na automatizáciu celého domu a jej prípadného ďalšieho rozšírenia. 

Sieťový disk WD My Cloud vysiela príkazy do všetkých zariadení pripojených do bezdrôtovej siete Z-Wave. Zároveň od nich prijíma informácie, ako sú pomocou senzorov namerané hodnoty (teplota, vlhkosť, intenzita svetla, CO2), stav batérie a pod. Aj keď ste preč, ľahko zistíte, či sa u vás niečo nedeje. Ak áno, automaticky ste na to upozornený, takže bez väčších problémov môžete dnu pustiť návštevu, napriek tomu, že práve nie ste doma.

Systém Z-Wave rozpozná vašu polohu a môže teda automaticky rozsvietiť, spustiť kúrenie, nastaviť žalúzie do správnej polohy a mnoho ďalšieho. Pri vašom odchode zhasne, aktivuje alarm, zníži teplotu a urobí akúkoľvek ďalšiu činnosť, ktorú mu prikážete. Jednoduché a inteligentné - ušetríte si čas, starosti i peniaze.

Ako začať?

  1. Zapojte USB adaptér do zariadenia My Cloud
  2. Vykonajte jednoduchú inicilizáciu v rozhraní My Cloud Mirror
  3. Spustite aplikáciu Z-Way
  4. Vykonajte nastavenie miestností

Z-Wave Smart Home USB Stick je kompatibilný s nasledujúcimi modelmi My Cloud:

  • My Cloud Expert Series: EX2, EX4, EX2100, EX4100
  • My Cloud Business Series: DL2100, DL4100
  • My Cloud Mirror
 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Protokol
Z-Wave Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!
Určenie
centrálna jednotka Hotovo!

Pripojenie

Protokol
Z-Wave Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nefungovalo by to i na Synology nasech?

Vůbec nevím, kam zadat kód, který jsem s tímto zařízením obdržel. Bez toho mi to bohužel nefunguje. Mám WD MyCloud Mirror

Diskusia a poradňa k Z-Wave Smart Home USB Stick pre My Cloud WD NASy
Príslušenstvo pre Z-Wave Smart Home USB Stick pre My Cloud WD NASy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Z-Wave Smart Home USB Stick pro My Cloud WD NASy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Z-Wave Smart Home USB Stick pro My Cloud WD NASy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Z-Wave Smart Home USB Stick pro My Cloud WD NASy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Z-Wave Smart Home USB Stick, My Cloud WD NAS részére.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií