AD homeoffice Motorola Edge 50 Family

ZAGG Folio pre Apple iPad Pro 9.7" CZ+SK

Zobraziť katalóg
ZAGG Folio pre Apple iPad Pro 9.7" CZ+SK
Klávesnica – bezdrôtová, ultratenká 7.6m, 7× podsvietené
Kód:  IN017w5e Produktové číslo:  ZGID8ZFK-BBZ Stránky výrobcu
ZAGG Folio pre Apple iPad Pro 9.7" CZ+SK Predaj skončil

ZAGG Folio pre Apple iPad Pro 9.7" CZ+SK

Hoďte pomalé a neohrabané vyťukávanie textov na virtuálnej klávesnici vášho iPadu za hlavu. S klávesnicou ZAGG Folio pre Apple iPad Pro vám písanie všetkých textov pôjde naozaj od ruky a zaberie len zlomok času. Prepracovaná klávesnica v elegantnom čiernom vyhotovení ponúka dostatočný rozostup jednotlivých kláves, aby sa vám na nej dobre písalo, a vy sa tak nedopúšťali zbytočných preklepov. 

Kľúčové vlastnosti

  • súčasťou klávesnice je aj praktický zadný kryt
  • o 30 % viac priestoru medzi klávesami pre pohodlné písanie bez preklepov
  • s hrúbkou len 7,6 mm ide o najtenšiu klávesnicu na trhu
  • podsvietená klávesnica pre pohodlnú prácu aj v tme
  • kĺbové uchytenie umožňuje vyklopenie obrazovky až do 135°
  • vysoko výkonná batéria udrží klávesnicu v prevádzke až 3 mesiace bez nabíjania

Komfortné písanie

Písanie na tabletu nebolo nikdy jednoduchšie. Technológia bluetooth zaistí okamžité a bezproblémové prepojenie klávesnice a iPadu, preto sa môžete kedykoľvek a kdekoľvek pustiť do práce. Že vám klávesnica nezaberie nikde veľa miesta, zaručuje hrúbka len 7,6 mm, čo z nej robí najtenšiu klávesnicu na trhu. Aj napriek tomu, že je klávesnica menšia a skladnejšia ako iné klávesnice, ponúka o 30 % viac priestoru pre vaše prsty. Podsvietenie jednotlivých kláves vám umožní písať aj v tme, bez toho aby ste museli pracne pozerať, ktorú klávesu práve stláčate. Jedinečný kĺb poskytuje možnosť vyklopenia tabletu až 135°. Vy tak budete môcť sledovať displej z akéhokoľvek uhla, z ktorého vám to bude pohodlné, rovnako ako u klasického notebooku. 

Bezpečie pre váš iPad

Táto externá klávesnica spoločnosti ZAGG ponúka maximálny komfort pre vašu prácu na tabletu iPad Pro. Súčasťou klávesnice je aj praktické puzdro, ktoré ochráni zadnú stranu vášho zariadenia. Tým sa stane jeho preprava oveľa bezpečnejšou záležitosťou ako kedykoľvek predtým a vy sa nebudete musieť strachovať o jeho poškodenie. Aby toho nebolo málo, je klávesnica vybavená vysoko výkonnou batériou, ktorá pri bežnej prevádzke vydrží až 3 mesiace bez jediného nabitia.  

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!
Poznámka:
» Všetky klávesnice k tabletu a mobilu

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je u této klávesnice kompatibilita s Apple iPad Air? Děkuji

Diskusia a poradňa k ZAGG Folio pre Apple iPad Pro 9.7" CZ+SK
Príslušenstvo pre ZAGG Folio pre Apple iPad Pro 9.7" CZ+SK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZAGG Folio pro Apple iPad Pro 9.7" CZ+SK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZAGG Folio Tastatur für Apple iPad Pro 9.7" CZ + SK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZAGG Folio Tastatur für Apple iPad Pro 9.7" CZ + SK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZAGG Folio Apple iPad Pro 9,7" számára CZ+SK.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií