AD homeoffice Motorola Edge 50 Family

ZAGG InvisibleSHIELD HDX Apple iPad Mini 4

Zobraziť katalóg
ZAGG InvisibleSHIELD HDX Apple iPad Mini 4
Ochranná fólia na displej tabletu
Kód:  IN001q13g Produktové číslo:  ZGIM4HXS-F00
ZAGG InvisibleSHIELD HDX Apple iPad Mini 4 Predaj skončil

ZAGG InvisibleSHIELD HDX Apple iPad Mini 4

Ochranná fólia invisibleSHIELD HDX je geniálnym spojením tých najlepších vlastností, ktoré spoločnosť ZAGG vyvinula pre ochranu mobilných zariadení. Tento invisibleSHIELD je ochranou typu "všetko v jednom". Bol vyrobený ako kombinácia ochrany prinášajúci dokonalý, ostrý a neskreslený obraz a farby a maximálnej dosiahnuteľnej ochrany pred poškodením, poškriabaním a fragmentáciou displeja.




Doprajte si maximálnu ochranu a dokonalý sklu-podobný vzhled. Ochráňte svoju drahú elektroniku tým najlepším, čo je na trhu k dispozícii.



invisibleSHIELD HDX je tou najlepšou voľbou pre náročných užívateľov elektroniky. Ako ostatné typy invisibleSHIELD je aj fólia HDX vybavená samo-liečivú schopností, vďaka ktorej sa bežné používanie absolútne neprejaví na vzhlede prístroja. Aj napriek maximálnu odolnosť je invisibleSHIELD HDX dokonale flexibilný a dokonale pokryje dokonca aj rohy a zaoblenia prístrojov. Povrchové vlastnosti fólie invisibleSHIELD HDX boli vyvinuté a spojené tak, že je fólia dokonalým ochrancom zariadenie, povrch je ale tiež prispôsobený proti vzniku škvŕn a mastných šmúh a lepšie sa čistí. Hoci ide o extrémne pevnú a odolnú ochranu zariadenia, invisibleSHIELD HDX je napriek tomu veľmi príjemný do ruky, chráni prístroj proti vykĺznutiu z ruky alebo pevných plôch. Povrchová úprava invisibleSHIELD HDX navyše zabraňuje vzniku odleskov.


Vďaka špeciálnym vodiacim úchytom sa invisibleSHIELD HDX veľmi ľahko a rýchlo inštaluje na prístroj.


Fólia invisibleSHIELD je vyrábaná z patentovaného materiálu, ktorý bol pôvodne vyvinutý pre náročné potreby americkej armády. Tá túto fóliu používa ako ochranu veľmi drahých a citlivých lopatiek vrtúľ helikoptér, kde perfektne slúži a bráni ich poškodeniu prachom, kamienky a rôznymi úlomky. Je fascinujúce, že invisibleSHIELD tak dokonale plní svoju ochrannú funkciu, aj keď je len 0,2 mm tenká. Ďalšie úžasnú vlastnosťou, ktorou je invisibleSHIELD fólia zaujímavá, je jej samoliečivé schopnosť. Drobné škrabance, ťukance a ranky sa vďaka exkluzívnemu patentovanému materiálu samy zacelí.

Ak je fólia invisibleSHIELD dosť dobrá pre helikoptéry americkej armády, iste je skvelou ochranou tiež pre vaše elektronické zariadenia. Aj tu bude perfektne slúžiť, chrániť ich displej, prípadne aj ich zadná časť. Vyskúšajte neviditeľnú ochranu pre svoj prístroj, invisibleSHIELD je perfektným riešením pre akékoľvek elektronické zariadenie.


Niečo naviac! Doživotná garancia výmeny!

invisibleSHIELD HDX je geniálnym ochrancom a pomocníkom, napriek tomu sa ale môže opotrebovať, zašpiníte alebo poškodiť. Ponúkame unikátny program Nadoživotí, vďaka ktorému si svoju ochrannú fóliu invisibleSHIELD pre dané zariadenie zakúpite len raz. Až sa vám invisibleSHIELD zašpiníte alebo poškodí, my vám ho bezplatne (len za cenu poštovného) vymeníme za nový kus. Viac informácií na www.nadozivoti.cz . Jediné, čo požadujeme, je vaša registrácia na stránkach bezobalu.eu do programu Nadoživotí.


Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Apple iPad Mini 4 (na displej tabletu)

prevedenie:
HDX verzia fólie - čistý a neskreslený obraz, extrémne odolné prevedenie

Parametre a špecifikácia

Operačný systém
iPadOS Hotovo!

Softvér

Operačný systém
iPadOS Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZAGG InvisibleSHIELD HDX Apple iPad Mini 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZAGG InvisibleSHIELD HDX Apple iPad Mini 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZAGG InvisibleSHIELD HDX Apple iPad Mini 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZAGG InvisibleSHIELD HDX Apple iPad Mini 4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZAGG invisibleSHIELD HDX Apple iPad Mini 4.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií