AP+ nový vizuál Xiaomi Fan Festival

ZAGG InvisibleSHIELD Sony Ericsson Xperia Arc

Zobraziť katalóg
ZAGG InvisibleSHIELD Sony Ericsson Xperia Arc
Ochranná fólie pro celé tělo telefonu
Kód:  IN008q1 Produktové číslo:  ZGSONERCARCLE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZAGG InvisibleSHIELD Sony Ericsson Xperia Arc Predaj skončil

ZAGG InvisibleSHIELD Sony Ericsson Xperia Arc

Neviditelná ochranná fólie ZAGG invisibleSHIELD je vyrobena z vojensky odolného materiálu, který byl původně vyvinut na ochranu rotorů vrtulníků americké armády. Nyní stejná technologie ochrání celé tělo vašeho telefonu. Zajistí jej před prachem, špínou a poškrábáním. Současně nikterak neohrozit jeho současný design, protože je vyrobena přesně na míru mobilního telefonu Sony Ericsson Xperia Arc a po aplikaci dokonale opíše jeho kontury. Unikátní vlastnosti patentované technologie Nano-Memory jej ochrání tak, že bude vypadat stále jako nový. Zároveň snižuje pravděpodobnost jeho vyklouznutí z rukou a následného vypadnutí. Instalace i odstranění folie je velmi snadnou záležitostí zejména díky tomu, že je měkká a dostatečně flexibilní.

Parametry a specifikace:

Kompatibilita:
Model přístroje: Sony Ericsson Xperia Arc
Určení: celé tělo telefonu


Velkou výhodou je doživotní záruka a také skutečnost, že materiál této fólie byl původně vyvíjen jako ochrana listů vrtulníku a prošel tak náročným testováním americké armády.
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZAGG InvisibleSHIELD Sony Ericsson Xperia Arc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZAGG InvisibleSHIELD Sony Ericsson Xperia Arc. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZAGG InvisibleSHIELD Sony Ericsson Xperia Arc. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZAGG InvisibleSHIELD Sony Ericsson Xperia Arc. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZAGG InvisibleSHIELD Sony Ericsson Xperia Arc.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií