Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AD homeoffice

ZAGG LEATHERskin pro iPhone 5

Zobraziť katalóg
ZAGG LEATHERskin pro iPhone 5
Ochranná fólia čierny reliéf
Kód:  IN014g1 Produktové číslo:  CRLSBLKFLZL99
ZAGG LEATHERskin pro iPhone 5 Predaj skončil

ZAGG LEATHERskin pro iPhone 5

Veľmi tenké a ručne vyrobené puzdro z pravej kože.Dodá vášmu iPhone 5 luxusný vzhľad.Pravá koža najvyššej kvality sa dobre drží a je veľmi príjemná na dotyk.Materiál bol pôvodne navrhnutý pre vojenské účely americkej armády, vďaka tomu je extrémne pevný a odolný proti poškodeniu.

Puzdro je špeciálne tvarované, takže k vášmu prístroju dokonale sadne a bude na ňom pevne držať.Pritom využíva špeciálny adhezívnej vrstvy, a preto ho kedykoľvek a bez následkov zložíte.Oceníte aj špeciálny protišmykový povrch, ktorý pomáha proti nechcenému vykĺznutiu z rúk.Samozrejmosťou je tiež zachovanie pohodlného prístupu, ku všetkým ovládacím prvkom a konektorom.

Parametre a špecifikácie:

Kompatibilita:
Apple iPhone 5

Farba:
Čierna

Materiál:
Pravá koža
Kvetinový reliéf

Záruka:
Doživotná
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZAGG LEATHERskin pro iPhone 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZAGG LEATHERskin pro iPhone 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZAGG LEATHERskin pro iPhone 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZAGG LEATHERskin pro iPhone 5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZAGG LEATHERskin pro iPhone 5.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií