PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ZAK Fľaša stlačitelná 810 ml, fuchsia/biela

Zobraziť katalóg
ZAK Fľaša stlačitelná 810 ml, fuchsia/biela
Kód:  CEDR028 Produktové číslo:  0896-M320

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZAK Fľaša stlačitelná 810 ml, fuchsia/biela Predaj skončil

ZAK Fľaša stlačitelná 810 ml, fuchsia/biela

Riad od firmy ZAK je charakteristický najmä svojimi pestrými farbami, ktoré vás určite uchvátia. ZAK sa snaží vdýchnuť každej domácnosti o trochu viac zábavy. Sleduje najnovšie módne trendy týkajúce sa stolovania, a tak vám môže priniesť moderný riad, ktorý si priamo zamilujete. Fuchsiová stlačiteľná fľaša na pitie ZAK sa skvele hodí na cesty, obsahuje totiž praktické pútko, vďaka ktorému môžete fľašu kamkoľvek zavesiť. Jej objem je 810 ml.

Kľúčové vlastnosti stlačiteľnej fľaše na pitie ZAK

  • Skvelá na cesty
  • Vytvorená z kvalitného materiálu
  • Praktické pútko na zavesenie
  • Objem 810 ml
  • Pekné fuchsiové prevedenie
  • Vhodná do umývačky
  • Šetrná k životnému prostrediu

Stlačiteľná fľaša ZAK je skvelá na cesty

Stlačiteľná fľaša na pitie ZAK má ergonomický tvar, ktorý zaisťuje pohodlné držanie fľaše a zabraňuje jej vykĺznutiu z ruky. Fuchsiovú stlačiteľnou fľašu na pitie si obľúbite aj kvôli praktickému pútku na zavesenie. Údržba fľaše ZAK je jednoduchá. Vnútro, vyhotovené z kvalitného materiálu, sa dá jednoducho umyť. Nepotrebuje žiadnu špeciálnu pozornosť oproti bežnému riadu, môžete ju totiž pokojne umyť aj v umývačke.

Šetrná k životnému prostrediu

Medzi ďalšie prednosti stlačiteľnej fľaše ZAK patrí fakt, že môžete získať kvalitný riad, spĺňajúci všetky požadované štandardy, za nízku cenu. Riad ZAK prechádza radom testov, ktoré zaisťujú tomuto riadu najvyššiu kvalitu, a rovnako zdravotnú nezávadnosť pre deti - fľaše sú totiž bez obsahu BPA. Firma ZAK veľmi dbá na ochranu životného prostredia, a to dokonca aj nad rámec zákonných predpisov. Môžete si teda byť stopercentne istí, že kúpou fuchsiovej stlačiteľnej fľaše na pitie ZAK nezaťažíte životné prostredie.

 

Parametre a špecifikácia

Objem
0,81 l Hotovo!
Vlastnosti
Bez obsahu BPA Hotovo!
Farba
Purpurová Hotovo!

Objem

Objem
0,81 l Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Bez obsahu BPA Hotovo!

Farba

Farba
Purpurová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZAK Fľaša stlačitelná 810 ml, fuchsia/biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZAK Láhev stlačitelná 810ml, fuchsia/bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZAK Flasche zusammenpressbar 810 ml, fuchsie-weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZAK Flasche zusammenpressbar 810 ml, fuchsie-weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZAK összenyomható palack 810 ml, fukszia / fehér.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií