Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ZAK Soda fľaša so slamkou 700 ml, fuchsia/biela

Zobraziť katalóg
ZAK Soda fľaša so slamkou 700 ml, fuchsia/biela
4,0 1 hodnotení
Kód:  CEDR031 Produktové číslo:  0896-0170

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZAK Soda fľaša so slamkou 700 ml, fuchsia/biela Predaj skončil

ZAK Soda fľaša so slamkou 700 ml, fuchsia/biela

Riad od firmy ZAK je charakteristický najmä svojimi pestrými farbami, ktoré vás určite uchvátia. ZAK sa snaží vdýchnuť každej domácnosti o trochu viac zábavy. Sleduje najnovšie módne trendy týkajúce sa stolovania, a tak vám môže priniesť moderný riad, ktorý si priamo zamilujete. Fuchsiová fľaša na pitie ZAK je štýlovým doplnkom do vašej kuchyne. Jej objem je 700 ml a obsahuje aj praktickú slamku.

Kľúčové vlastnosti fľaše na pitie ZAK

  • Skvelý doplnok do kuchyne
  • Vytvorená z kvalitného tritanu
  • Objem 700 ml
  • Pekné fuchsiové vyhotovenie
  • Vhodná do umývačky riadu
  • Šetrná k životnému prostrediu

Štýlová fľaša ZAK s praktickou slamkou

Fľaša na pitie ZAK je vytvorená z kvalitného tritanu od firmy DuPont. Údržba fľaše ZAK je jednoduchá. Vnútro vyhotovené z kvalitného materiálu môžete jednoducho umyť. Prakticky nepotrebuje žiadnu špeciálnu pozornosť v porovnaní s bežným riadom, môžete ju totiž pokojne umyť aj v umývačke riadu.

Šetrná k životnému prostrediu

Medzi ďalšie prednosti fľaše ZAK patrí fakt, že môžete získať kvalitný riad spĺňajúci všetky požadované štandardy za nízku cenu. Riad ZAK totiž prechádza radom testov, ktoré zabezpečujú tomuto riadu najvyššiu kvalitu a tiež zdravotnú nezávadnosť pre deti – fľaše sú totiž bez obsahu BPA. Firma ZAK tiež veľmi dbá na ochranu životného prostredia, a to dokonca aj nad rámec zákonných predpisov. Môžete si teda byť stopercentne istí, že kúpou fuchsiovej fľaše na pitie ZAK so slamkou nezaťažíte životné prostredie.

 

Parametre a špecifikácia

Objem
0,7 l Hotovo!
Vlastnosti
Bez obsahu BPA Hotovo!
Materiál
Tritan Hotovo!
Farba
Purpurová Hotovo!

Objem

Objem
0,7 l Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Bez obsahu BPA Hotovo!

Materiál

Materiál
Tritan Hotovo!

Farba

Farba
Purpurová Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZAK Soda fľaša so slamkou 700 ml, fuchsia/biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZAK Soda láhev s brčkem 700ml, fuchsia/bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZAK Soda Flasche mit Strohhalm 700 ml, fuchsie-weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZAK Soda Flasche mit Strohhalm 700 ml, fuchsie-weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZAK Szóda palack szívószállal 700 ml, fukszia/fehér.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií