Zanussi ZDN 11002 XA

Zobraziť katalóg
Zanussi ZDN 11002 XA
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, 9 sád riadu, A/A/A, hlučnosť 53dB, 5 programov, 3 teploty, FuzzyLogic, odložený štart 3hod., nerez
Kód:  FAM2245c Produktové číslo:  ZDN11002XA

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zanussi ZDN 11002 XA

Vstavaná umývačka Zanussi 11002 XA o šírke 45 cm v nerezovom prevedení pojme až 9 sád riadu. Pracuje v energetickej triede A, čo zaistí efektívnejšie využitie energie a zníži vaše účty za elektrinu. Moderný systém Fuzzy logic navyše automaticky detekuje množstvo náplne a upravuje spotrebu vody a energie. Výškovo nastaviteľný horný kôš umožňuje veľmi pohodlné vkladanie riadu rôznej veľkosti. Samozrejmosťou je zariadenie na ochranu proti úniku vody.

Umývačka zvláda 5 umývacích programov a 3 teploty vody . Program pre predbežný oplach předmyje čiastočné náplne špinavého riadu, a udrží tak baktérie a zápach na minimálnej úrovni. Intenzívny program pri teplote 70 ° C dokonale umyje aj tie nejzašpiněnější hrnce a panvice. Inteligentný program pre polovičnú náplň prispôsobí množstvo vody a energie potrebnej na umývací cyklus pre minimalizáciu plytvanie prírodných zdrojov. Ďalej je možné zvoliť ešte rýchly a normálny program pri teplote 65 ° C. Umývačke je možné nastaviť odložený štart a to s oneskorením až 3 h.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
45 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
58 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zanussi ZDN 11002 XA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZANUSSI ZDN 11002 XA.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií