Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zanussi ZANCG23WR

Zobraziť katalóg
Zanussi ZANCG23WR
4,0 1 hodnotení
Vreckový vysávač – príkon 600W, podlahová hubica BANO, hubica na tvrdé podlahy, štrbinová hubica a hubica na čalúnenie, kefka, dĺžka prívodného kábla 4.5m, akčný rádius 7.5m, filtrácia: umývateľný mikrofilter, typ vrecka 1002, farba červená
Kód:  ELEVS030 Produktové číslo:  ZANCG23WR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zanussi ZANCG23WR

Zháňate podlahový vysávač za nízku cenu? Vysávač Zanussi bude ten pravý. Vysávač Zanussi ZANCG23WR príkon 600 W, čo je dostatočná sila, ktorá zbaví vaše podlahy všetkých nečistôt. Disponuje podlahovou hubicou BANO, ktorá je špeciálne prispôsobená na tvrdé podlahy. Nemusíte mať teda strach, že si svoje krytiny poškriabete. Vo vybavení ďalej nájdete štrbinovú hubicu pre ťažko prístupné plochy a tiež hubicu na čalúnenie. Ani chlpy vašich miláčikov sa pred vysávačom Zanussi neschovajú. Upratovanie s týmto vysávačom bude jednoduché.

Kľúčové vlastnosti vysávača Zanussi ZANCG23WR

  • Vysávač Zanussi ZANCG23WR má príkon 600 W
  • Hubica BANO na tvrdé podlahy
  • Štrbinová hubica, kefka a hubica na čalúnenie
  • Umývateľný mikrofilter
  • Vysávač Zanussi je vreckový vysávač
  • Červená farba

Ďalšie vlastnosti vysávača Zanussi ZANCG23WR

Dĺžka prívodného kábla vysávača Zanussi je 4,5 m. Ľahko dosianete rádius s dĺžkou 7,5 m. Odpadá vám teda neustále prepínanie prívodného kábla zo zásuvky do zásuvky. Pri vysávači Zanussi ZANCG23WR oceníte jeho umývateľný mikrofilter, nie je potrebné tu dokupovať žiadne náhradné filtre. Po zanesení ho stačí umyť pod tečúcou vodou. Vysávač Zanussi ZANCG23WR je vreckový vysávač. Vhodný typ vrecka je 1002. Tento vysávač sa vyrába v modernom vzhľade v červenej farbe.

 

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
4,5 m Hotovo!
Akčný rádius
7,5 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!
Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
4,5 m Hotovo!
Akčný rádius
7,5 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
600 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
4,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

U každého výrobku jsou nejzákladnější údaje rozměry a váha !!!!!!!! Kdy se to konečně naučíte uvádět ?! Tyto údaje jsou pro každého slušného prodejce povinné !

Diskusia a poradňa k Zanussi ZANCG23WR
Príslušenstvo pre Zanussi ZANCG23WR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZANUSSI ZANCG23WR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zanussi ZANCG23WR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zanussi ZANCG23WR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zanussi ZANCG23WR.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií