Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zassenhaus AACHEN mlynček na korenie antikoro/akryl 18 cm

Zobraziť katalóg
Zassenhaus AACHEN mlynček na korenie antikoro/akryl 18 cm
– na korenie, mlecie zariadenie z keramiky, nastaviteľnosť mletia od jemného prášku až po hrubé mletie, materiál: akryl + nerez, výška: 18cm, priemer: 5.8cm
Kód:  ZASSAA745 Produktové číslo:  035308 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zassenhaus AACHEN mlynček na korenie antikoro/akryl 18 cm Predaj skončil

Zassenhaus AACHEN mlynček na korenie antikoro/akryl 18 cm

Chystáte sa zdokonaliť svoje kuchárske umenie a schádza vám už len perfektný mlynček na korenie? Potom zaručene siahnite po kvalitnom mlynčeku s nastaviteľnou hrubosťou mletia, ktorý vám uľahčí prácu pri príprave jedla. Mlynček Zassenhaus Aachen je vyrobený kombináciou nehrdzavejúcej ocele a akrylu a poradí si s každou guličkou korenia. Výška mlynčeka je 18 cm a priemer 5,8 cm, takže sa vám pohodlne zmestí do kuchynskej linky a zbalíte ho aj na cesty. Keramický mlecí mechanizmus sľubuje mnohoročnú funkčnosť a 6 stupňov hrubosti umožňuje nastaviť si presne takú hrubosť, akú potrebujete. 

Kľúčové vlastnosti mlynčeka na korenie Zassenhaus Aachen

  • Praktický mlynček na mletie korenia
  • Vyhotovenie z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a akrylu
  • Výška mlynčeka je 18 cm a priemer 5,8 cm
  • Nastavenie 6 stupňov hrubosti
  • Skvelá voľba pre starostlivú kontrolu množstva korenia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zassenhaus AACHEN mlynček na korenie antikoro/akryl 18 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zassenhaus AACHEN mlýnek na pepř nerez/akryl 18cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zassenhaus AACHEN Pfeffermühle / Acryl 18cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zassenhaus AACHEN Pfeffermühle / Acryl 18cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zassenhaus AACHEN paprika malac / akril 18cm.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií