AD homeoffice AD homeoffice

Žehlička ETA Tiara 2289 90000

Zobraziť katalóg
Žehlička ETA Tiara 2289 90000
4,4 3 hodnotení
Žehlička naparovacia, žehliaca plocha eloxium, parný výkon 40 g/min., príkon 2400 W, parný ráz 140 g/min., objem nádržky 450 ml, 2,2 m, vlastnosti a funkcie: systém proti odkvapkávaniu/zvislé naparovanie/samočistenie/odvápňovanie/kropenie/bezpečnostné vypínanie, zelená farba
Kód:  EAD2125f Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  ETA228990000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Žehlička ETA Tiara 2289 90000


Excelentná výbava za priaznivú cenu

Každá úspora sa počíta. S kvalitnou žehličkou českej značky ETA šetríte peniaze i čas. Žehlička je totiž vybavená špeciálnou doskou s povrchom Eloxium, ktorá optimálne rozloží teplotu po žehliacej ploche, nepriľne k žiadnemu materiálu a má veľmi vysokú odolnosť voči poškriabaniu. Doska má navyše drážku, ktorá umožňuje pohodlné žehlenie okolo gombíkov. Príkon 2400W je nadštandardný a zaisťuje rýchle dosiahnutie prevádzkovej teploty. Vďaka tejto tepelnej vodivosti a parnému šoku 140 g / min dokážete vyžehliť bielizeň oveľa skôr.


ETA Tiara 2289 90000

  • Špeciálna hliníková doska
  • Optimálne rozloženie teploty pri žehlení
  • Voľba intenzity teploty a pary
  • Dlhý prívodný kábel
  • Bohaté funkcie


Čím vás táto žehlička prekvapí

ETA Tiara má funkciu AUTO-SHUT OFF, ktorá vyhodnocuje polohu žehličky a v prípade potreby ju odpojí z elektrickej siete, napríklad pri dlhšej nečinnosti alebo pri prevrhnutí. Šetrí tak energiu a súčasne zaisťuje bezpečnosť.



Pohodlné žehlenie a rad chytrých funkcií

Intenzitu teploty aj páry si môžete ľubovoľne meniť. Paru môžete aj vypnúť a žehliť len na sucho. Vďaka extra dlhému prívodnému káblu 2,5 m s výkyvným kĺbom bude žehlenie veľmi ľahké a manipulácia so žehličkou príjemná. Ďalšou príjemnou funkciou je ANTI CALC, ktorá zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa. Nechýba SELF CLEAN SYSTÉM, vďaka ktorému sa prečisťuje vnútorná konštrukcia žehličky. Vaša žehlička tak má zaručenú predĺženú životnosť.


ETA záruka

Značka ETA vám ponúka možnosť predĺženia záruky a to až na 3 roky. Využite túto možnosť, viac sa dozviete na www.prodluzka.eta.cz .


 

Přeložit

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Kropenie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
140 g/min Hotovo!
Parný ráz
140 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Hliník Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má toto zboží, pokud ho koupím přes alzashop.co.uk britskou vidlici ?

Váha žehličky. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Žehlička ETA Tiara 2289 90000
Príslušenstvo pre Žehlička ETA Tiara 2289 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Tiara 2289 90000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Iron ETA Tiara 2289 90000.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií