Siguro kuchyňský robot

Zelmer ZKR1300B, čierny

Zobraziť katalóg
Zelmer ZKR1300B, čierny
Kuchynský robot – planetárne hnetenie, príkon 1300 W, antikorový a plastový plášť, materiál misy nerez, objem misy 5,5 l, 10 rýchlostí, tlačidlo PULSE, funkcie šľahanie a miesenie, súčasťou miešacia metla, hnetací hák, nádoba a šľahacia metla, hmotnosť 3,5 kg, rozmery 34 × 22,6 × 33,6 cm (V׊×H), čierna farba
Kód:  ZELKR139 Produktové číslo:  ZKR1300B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zelmer ZKR1300B, čierny

Vyskúšajte si nové techniky varenia a pripravujte si dokonalé pokrmy s novým kuchynským robotom Zelmer ZKR1300B, čierny. Disponuje motorom s príkonom 1300 W, ktorý umožní spoľahlivé a rýchle spracovanie všetkých surovín. Výkon motora sa dá inteligentne regulovať podľa potreby v rozpätí 10 dostupných úrovní, a tak zvládnete ingrediencie s rôznou náročnosťou na prípravu. Vďaka planetárnemu pohybu, kedy sa počas miešania surovín hlava robota a miešací nadstavec pohybujú v opačnom smere proti sebe, vám robot prinesie skvelé výsledky. Pre ľahké a rýchle spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený misou z odolného nerezového materiálu s objemom 5,5 l., ktorá je dostatočná aj pre viacčlennú domácnosť. Medzi jeho kľúčové prednosti patria tlačidlo PULSE (Turbo). Dizajn kuchynského robota ZELMER dopĺňa čierna farba.

Kuchynský robot Zelmer ZKR1300B, čierny ...
Kuchynský robot Zelmer ZKR1300B, čierny ...

Kľúčové prednosti kuchynského robota Zelmer ZKR1300B, čierny

  • Kuchynský robot ZELMER vám pomôže s prípravou pokrmov, čím vám uvoľní ruky
  • Disponuje motorom s príkonom 1300 W
  • Voliť môžete z 10 rýchlostí
  • Nadstavce sa v mise pohybujú planetárnym pohybom
  • Misa z praktického nerezu s objemom 5,5 l
  • Funkcie robota zahŕňajú šľahanie a miesenie
  • Prístroj je vybavený pulznou funkciou
  • K dizajnovému stvárneniu prispieva čierna farba

Vychytávky kuchynského robota Zelmer ZKR1300B, čierny

Vďaka kuchynskému robotovi ZELMER sa stanete majstrom v pečení aj varení. Môžete s ním ľahko vyšľahať vajcia, bielky, šľahačku a penu. Ľahko vyšľahá polevy, krémy a náplne. Zhotoví všetky ľahké cestá a ako pri ručnom miešaní v nich zanechá dostatok vzduchu, aby sa podarili tie najlepšie koláče. Vďaka hnetacej funkcii je príprava ťažkých ciest oveľa rýchlejšia a jednoduchšia. Spracuje cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, pečivo a ďalšie výrobky.

Kuchynský robot Zelmer ZKR1300B, čierny ...
Kuchynský robot Zelmer ZKR1300B, čierny ...

Vyskúšajte nadštandardné funkcie kuchynského robota ZELMER

Kuchynský robot Zelmer ZKR1300B, čierny je dokonalým riešením pre každú kuchyňu. Prítomnosť pulznej funkcie výrazne urýchľuje a zlepšuje spracovanie prísad. Kuchynský robot ZELMER je vďaka svojej variabilite ideálny na prípravu rozličných pochutín.

Kuchynský robot Zelmer ZKR1300B, čierny ...

Príslušenstvo kuchynského robota ZELMER

Súčasťou robota je príslušenstvo ako miešacia metla, hnetací hák, nádoba a šľahacia metla. S takto obsiahlym príslušenstvom kuchynský robot Zelmer ZKR1300B, čierny dokáže urobiť prácu hneď za niekoľko spotrebičov naraz, je teda znateľnou úsporou miesta v kuchyni a aj vášho času.

Materiál plášťa:

nerez a plast

Rozmery:

34 × 22,6 × 33,6 cm (vך×h)

Hmotnosť:

3,5 kg

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál misy
Nerez Hotovo!
Materiál plášťa
Nerez, Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
33,6 cm Hotovo!
Šírka
22,6 cm Hotovo!
Výška
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zelmer ZKR1300B, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zelmer ZKR1300B, černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zelmer ZKR1300B, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zelmer ZKR1300B, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zelmer ZKR1300B, fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií