Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ZENKER Plech na pečenie s rámom 29×42×7cm

Zobraziť katalóg
ZENKER Plech na pečenie s rámom 29×42×7cm
– dno smalt s drážkou proti vytečeniu cesta smalt, odolné proti ostrým nástrojom, možno použiť ako servírovací podnos, možno umývať v umývačkách riadu, rám s nepriľnavým povrchom ILAG Premium, použitie do 230° C, nevhodný do umývačky riadu, nie je odolný proti ostrým nástrojom a kyslým potravinám, kryt prenosný plast, držadlá s protisklzovou úpravou, záruka 5 rokov, vyrobené v Nemecku, ZENKER, rozmery 29×42×7cm
Kód:  ZENPL004 Produktové číslo:  7023 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZENKER Plech na pečenie s rámom 29×42×7cm Predaj skončil

ZENKER Plech na pečenie s rámom 29×42×7cm

Upečte si doma tie najlepšie koláče alebo torty vďaka tomuto štvorcovému plechu na pečenie s rámom od nemeckej spoločnosti ZENKER. Dno plechu je smaltované a vybavené drážkou proti vytečeniu cesta. Rám plechu má nepriľnavý povrch ILAG a neobsahuje karcinogénnu perfluóroktánovú kyselinu (PFOA). Plech môžete používať až do 230 stupňov, pred použitím ho nezabudnite vymazať a myslite na to, že na plechu nie je vhodné používať ostré nástroje alebo kyslé potraviny. Plech je vybavený tiež plastovým krytom s držadlami, takže upečené dobroty môžete ľahko vziať so sebou napríklad na návštevu. Plech na pečenie ZENKER má záruku až 10 rokov a môžete ho umývať v umývačke. 

Kľúčové vlastnosti plechu ZENKER na pečenie s rámom

  • Ide o štvorcový plech s rámom a plastovým krytom
  • Plastový kryt má držadlá s protišmykovou úpravou
  • Povrch dna plechu je smaltovaný
  • Materiál rámu plechu je nepriľnavý ILAG Premium
  • Neobsahuje PFOA
  • Plech je možné používať do 230 °C
  • Rozmery sú 29 × 42 × 7 centimetrov
  • Plech je možné umývať v umývačke, ale ľahko sa umýva aj ručne
  • Plech vyrobený v Nemecku so zárukou 10 rokov

Parametre a špecifikácia

Typ
Hlboký Hotovo!

Typ

Typ
Hlboký Hotovo!
Poznámka:
» Všetky plechy na pečenie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZENKER Plech na pečenie s rámom 29×42×7cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZENKER Plech na pečení s rámem 29x42x7cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZENKER Backblech mit Rahmen 29x42x7cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZENKER Backblech mit Rahmen 29x42x7cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZENKER sütő tálca kerettel 29x42x7cm.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií