Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zhiyun Crane 3 Lab

Zobraziť katalóg
Zhiyun Crane 3 Lab
Stabilizátor
Kód:  ZHYa07 Produktové číslo:  C020013E

Zhiyun Crane 3 Lab

3-osý stabilizátor s vynikajúcou ergonómiou

Ručný 3-osý stabilizátor Zhiyun Crane 3 Lab je určený na digitálne fotoaparáty, zrkadlovky a kamery až do hmotnosti 4,5 kg. Vďaka špeciálnej konštrukcii v tvare písmena L je možné nahrávať buď v tradičnej vzpriamenej polohe, alebo z nízkych uhlov pomocou rukoväte bez namáhania ramien a zápästia. Ku stabilizátoru možno pripojiť inteligentný telefón na rozšírenie o funkciu monitora a senzora pohybu.


Kľúčové vlastnosti stabilizátora Zhiyun Crane 3 Lab

  • 3-osý stabilizátor s nosnosťou až 4,5 kg
  • Podpora motorov externého follow focusu a zoomu (príslušenstvo)
  • Možnosť použitia smartfónu ako bezdrôtového monitora a senzora pohybu
  • 2 polohy – tradične vzpriamená poloha, alebo ergonomická zavesená poloha
  • Ovládací panel s priamymi tlačidlami, nastavovacím kolieskom a OLED displejom
  • Individuálne uzamykateľné osi na ľahšie vyvažovanie
  • Režim GO na maximálnu rýchlosť pri nahrávaní akčných scén
  • 7,5 hodín prevádzky s vstavanými nabíjateľnými batériami
  • Mobilná aplikácia ZY Play s rozšírenými funkciami

Silné motory a dlhá výdrž batérie

Zhiyun Crane 3 Lab je vybavený kvalitnými motormi, ktoré sú oproti predchádzajúcemu modelu 2 × výkonnejšie, 1,5 × rýchlejšie, oveľa tichšie a schopnejšie manipulovať so zariadeniami s vyššou hmotnosťou až 4,5 kg. Výkonné dobíjacie Li-ion batérie poskytujú energiu až na 7,5 hodín prevádzky.


Inovatívny vyvažovací systém

Crane 3 Lab disponuje inovatívnym vyvažovacím systémom so západkou na každej osi. Vďaka tomu môžete uzamknúť určitú os pri vyrovnávaní inej, čo značne uľahčí manipuláciu so zariadením. Aktuálne nastavenie si navyše môžete uložiť tak, aby ste mohli ihneď začať s nahrávaním pri ďalšom použití stabilizátora.


Intuitívne ovládanie s podporou Follow Focus

Na plnú kontrolu počas nahrávania je stabilizátor vybavený jasným OLED displejom, ktorý prehľadne zobrazuje informácie o stave pripojenia, úroveň batérie a nastavenia fotoaparátu. Vo výbave nechýba podpora motorov externého Follow Focus a nastavenie zoomu pomocou ovládacích koliesok.


Prepojenie s inteligentným telefónom

Crane 3 Lab umožňuje bezdrôtové pripojenie k inteligentnému telefónu, ktorý možno používať ako pokročilú ovládaciu jednotku. Vďaka podpore videa vo Full HD rozlíšení funguje smarfón ako skutočný monitor, ktorý vám poskytne dokonalý prehľad o nahrávanej scéne vrátane zobrazenia dôležitého nastavenia. Smartfón je možné taktiež využívať ako senzor pohybu s ovládaním v reálnom čase.


Režim GO na akčné scény

Stlačením tlačidla GO pripravíte fotoaparát so stabilizátorom na extrémne športové scény. V tomto režime sa maximalizuje potenciál všetkých motorov stabilizátora, vďaka čomu je zaručená špičková kompenzácia rýchlych pohybov pri záberoch behu, pohybu auta, športových výkonov atď.


Obsah balenia

  • Stabilizátor Crane 3 LAB gimbal
  • 3× batérie 18650
  • Nabíjačka 18650 batérií
  • Mini tripod
  • Kábel micro USB
  • Adaptér micro USB na USB typu C
  • HDMI kábel
  • Puzdro na káble
  • Puzdro na prenos


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Sú v balení aj follow focus/zoom motorčeky? A ak áno sú tam obidva alebo iba jeden?

Dobrý den. Proč nejde využít nákup na 1/3? Bude služba ještě někdy fungovat? Díky

Diskusia a poradňa k Zhiyun Crane 3 Lab
Príslušenstvo pre Zhiyun Crane 3 Lab Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zhiyun Crane 3 Lab. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zhiyun Crane 3 Lab. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zhiyun Crane 3 Lab.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií