Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Zhiyun Crane M

Zobraziť katalóg
Zhiyun Crane M
Stabilizátor – s nosnosťou až 650g, trojosová stabilizácia, pre bezzrkadlové fotoaparáty, mobilné telefóny a akčné kamery
Kód:  ZHYa03 Produktové číslo:  C020016EUR

Zhiyun Crane M

Zhiyun Crane-M je malý, ľahký a výkonný 3-osový stabilizátor pre malé bezzrkadlovovky s hmotnosťou od 125 do 650 gramov. Stabilizátor poskytuje neobmedzený pohyb (360°) vo všetkých osiach. Rýchlu a presnú stabilizáciu ponúkajú bezkefové motory s vysokým krútiacim momentom. Vďaka jedinečnej, 32-bitovej paralelnej riadiacej technológii MCU sa výrazne zlepšila efektívnosť motorov na všetkých troch osiach a znížila sa spotreba energie, takže možno na jedno nabitie pracovať až 12 hodín. S CRANE-M máte v ruke všetko, čo potrebujete pre záznam vašich fantázií i akcií.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora Zhiyun Crane-M

  • Precízna 3-osová stabilizácia pre kompaktné fotoaparáty a bezzrkadlovky do 650 g
  • Neobmedzený pohyb (360°) z joysticku alebo mobilnej aplikácie
  • Okamžité prichytenie i demontáž fotoaparátu bez potreby skrutkovača
  • Jednoduchšie vyváženie fotoaparátu vďaka značkám
  • Možno pripevniť na statív (závit 1/4" dole)
  • 12 hodín stabilizácie po 3 hodinách nabíjania
  • Možnosť stabilizácie telefónu alebo kamery voliteľnými adaptérmi
  • Po dokúpení kábla synchronizácia s riadiacou jednotkou fotoaparátu (SONY, Panasonic ...)

Jednoduché ovládanie z ruky aj smartfónom

Stabilizátor Zhiyun Crane-M sa ľahko ovláda pomocou 4-smerného joysticku na rukoväti. Vďaka ergonomickému ovládaciemu panelu je použitie všetkých dostupných funkcií a ovládacích prvkov jednoduché a pohodlné. Stabilizátor môžete tiež ovládať cez Bluetooth pomocou bezplatnej aplikácie Zhiyun Assistant pre mobilné telefóny a tablety so systémom Apple iOS alebo Google Android.

Režim pre každú situáciu

Pre stabilizátor Zhiyun Crane-M je k dispozícii niekoľko režimov. V režime uzamknutia spolupracujú všetky tri osi, aby fotoaparát držali v jednej polohe. Fotoaparát zostane v rovnakej pozícii bez ohľadu na to, ako pohybujete rukoväťou. Ďalší režim sleduje len pohyb do strán alebo možno sledovať otáčanie aj nakláňanie hore a dole. K dispozícii je tiež invertovaný režim aj pre chvíle, keď máte rukoväť prevrátenú nad fotoaparátom. Invertovaný režim možno použiť aj v spojení s uzamknutím alebo sledovaním.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Maximálne zaťaženie
0,65 kg Hotovo!
Hmotnosť
0,74 kg Hotovo!
Statívový závit
1/4" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Maximálne zaťaženie
0,65 kg Hotovo!
Hmotnosť
0,74 kg Hotovo!
Statívový závit
1/4" Hotovo!
Poznámka:

» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zhiyun Crane M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zhiyun Crane M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kamera-Halterung Zhiyun Kranich M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zhiyun Crane M.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií