Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Zhiyun Smooth 4

Zobraziť katalóg
Zhiyun Smooth 4
4,3 14 hodnotení
Stabilizátor na mobilné telefóny, nosnosť 210g, výdrž 12 h, spôsob upevnenia: prispôsobiteľné čeľuste, ovládanie pomocou mobilnej aplikácie, časozberný režim
Kód:  ZHYa04 Produktové číslo:  C030016E

Zhiyun Smooth 4

Zhiyun Smooth 4 s 3 osami je perfektný držiak na váš iPhone, ktorý vám umožní zachytiť tie najlepšie fotky a videá. Prvou prednosťou tohto držiaka je jeho šikovné ovládacie koliesko umožňujúce sledovanie zaostrenia, plynulý zoom a presné zaostrenie. Ľahko s ním vytvoríte efekt dolly zoom, ktorý je ikonický vďaka svojmu výskytu v mnohých hollywoodskych produkciách. Zhiyun vám ďalej ponúkne širokú škálu režimov pre gimbal s jednoduchým prepínaním, prakticky umiestneným spúšťacím tlačidlom a posuvníkom na zadnej strane držiaka. Smooth 4 nezaostáva ani svojím vzhľadom a spracovaním. K dispozícii je v elegantne čiernej farbe, tvorený prevažne z tvrdého plastu a hliníka. So svojím pol kilom a len 33 cm na výšku sa ľahko zmestí do tašky, takže ho môžete brať všade so sebou. Zhiyun Smooth vám ponúkne bezkonkurenčnú inteligenciu. Na poli AI vám pomôže sledovať objekty s rôzne pokročilými režimami snímania a zachytiť nezabudnuteľné okamihy. Skratky uľahčujú každú snímku. Umožňujú prepínať medzi prednou a zadnou kamerou, čím eliminujú nutnosť ovládať nastavenie pomocou dotyku na displeji telefónu – z celkového procesu fotenia robia naozajstnú zábavu!

Kľúčové vlastnosti držiaka na mobilný telefón Zhiyun Smooth 4 3-osý

  • 12-hodinová výdrž batérie
  • Široká škála programov pre Gimbal
  • Šikovné ovládacie koliesko umožňujúce sledovanie zaostrenia, plynulý zoom a presné zaostrenie
  • Zhiyun má elegantné čierne spracovanie a je vyrobený z kvalitného materiálu
  • Skladný a inteligentný
  • Veľké množstvo tlačidlových skratiek eliminujúcich nutnosť dotýkať sa displeja

Obrovská výdrž batérie

Jedna z najdôležitejších vecí je, samozrejme, batéria, ktorá zaujíma každého profesionála i amatéra. Batériou je Zhiyun Smooth 4 obdarený kráľovsky. S výdržou 12 hodín budete môcť natočiť aj mini film, pričom telefón vás bude priebežne informovať o stave a keď sa vám ju predsa len podarí vybiť, postačí vám power bank s USB-C portom. Zhiyun navyše ponúka možnosť nabíjať telefón priamo z gimbalu.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ zariadenia
Smartfón Hotovo!

Konektivita

Podpora OS
Android, iOS Hotovo!

Rozšírené vlastnosti

Rozšírené vlastnosti
Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie Hotovo!

Režimy

Integrované režimy
Časozberný režim Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kde je ta sleva ? Sak stojí to úplně všude tuhle cenu ????????????????????

Dobrý den, je kompatibilní s telefonem Huawei Nova 3?

Dobrý den, mám problém s připojením Xiaomi m11 s zhiyum smooth 4. V bluetooth ho najdu, ale v aplikaci ho nejde najít. Děkuji

Dobrý deň. Môj smooth4 som spojila so samsungom A20 cez appku ZY play a asi 2-3 dni bolo všetko ok. Teraz keď ich spojím, tak cez appku mám čiernu obrazovku a tým pádom mi absolútne gimbal nespolupracuje s mobilom prostredníctvom appky. Kde robím chybu? Mobil sa spáruje, kontakt tam je, ale na pohľad to vyzerá ako ked neotvoríte na foťáku objektív. A ani voľba MENU nefunguje v appke. Čo iné ešte treba spraviť? dakujem.

Dobrý deň. Je možné so stabylizatorom natačať aj vertikálne? Ďakujem.

Ahoj, mám takový specifický dotaz. Když se ten stabilizátor přidělá na řidítka kola a pojede se po nějakém nerovném terénu (polní cesta například), bude to zvládat vyvažovat aby se na to dalo rozumně koukat?

Dobrý den, je stabilizátor kompatibilní s IPhone 11 Pro - jedná se mi konkrétně o natáčení s širokouhlou čočkou, aby nebyl stabilizátor v záběru. Děkuji

Dobrý den je kompatibilní z S10plus

Dobrý den, chci na točení používat nativní aplikaci mobilu, ta jistě neumí s tímto gimbalem. Takže mi jde o to, zda gimbal je plně ovladatelný jen těmi tlačítky, aniž by běžela ta jeho aplikace. Díky.

Dobrý deň. Je Ziyun Smooth 4 kompatibilný aj s Xiaomi Redmi Note 8T? Ďakujem.

123
Diskusia a poradňa k Zhiyun Smooth 4
Príslušenstvo pre Zhiyun Smooth 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zhiyun Smooth 4 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zhiyun Smooth 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zhiyun Smooth 4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zhiyun Smooth 4.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií