Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MS hokej

Zhiyun Smooth Q

Zobraziť katalóg
Zhiyun Smooth Q
5 4 hodnotení
Stabilizátor – 3-osový pre mobilné telefóny, výdrž až 12 hodín
Kód:  ZHYb01 Produktové číslo:  Smooth Q

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zhiyun Smooth Q

So stabilizátorom Smooth Q zachytíte hladké zábery smartfónom priamo z ruky. Má maximálnu nosnosť 220 gramov, takže sa rotáciou 320° pozdĺž všetkých 3 osí postará aj o masívne, veľké telefóny. Zhiyun Smooth-Q je vybavený 4-cestným joystickom, tlačidlom napájania, prepínačom režimu a zoomu. Máte tiež možnosť používať aplikáciu ZY Play a Bluetooth pre plnú kontrolu nad elektronikou stabilizátora, ale aj samotného fotoaparátu. Ihneď môžete zaostriť a zachytiť okamih.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora Zhiyun Smooth Q

  • Stabilizuje inteligentný telefón do 220 g
  • Jednoduchá montáž, vyvažovanie aj otočenie na výšku
  • Kompaktná konštrukcia s hmotnosťou len 440 g
  • Diaľkové ovládanie cez Bluetooth z aplikácie ZY Play (iOS, Android)
  • Nepretržitá prevádzková doba až 12 hodín
  • Závit 1/4" na prichytenie na statív

Aplikácia ZY Play s inteligentnými funkciami

S rôznymi funkciami aplikácie ZY Play poskytuje stabilizátor zábery so skutočným filmovým nádychom. Objekty automaticky sleduje a zaostrí na objekt, takže teraz môžete zaznamenávať akýkoľvek okamih a súčasne sa na ňom aj podieľať. Navyše Zhiyun Smooth-Q podporuje tiež časozber, pomalý pohyb, dlhú expozíciu alebo filtre vo viacerých štýloch, ktoré inšpirujú vašu kreativitu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tohle není dotaz, jen doplňující info k softwaru: Zoom není plynulý, ale v krocích.

Dobrý den, je možné ho použít i akční kamerky jako je gopro?

Dobrý den, je možné používat iPhone 7 plus ?

Dobrý den, který ze stabilizátorů pro mobil má možnost 360° ("nekonečného") otáčení v obou osách, nebo alespoň v ose vertikální? Tento Zhiun Smooth Q, nebo Osmo mobile 2, nebo případně jiný, další? Děkuji.

Dobrý den,je kompatibilní s mobilem huawei p9 plus.Děkuji

Dobrý den, zakoupil jsem si tento stabilizátor, kde nebyl přiložen český návod. Prosím o zaslání českého návodu nebo zaslání odkazu, kde bych si ho stáhl. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Zhiyun Smooth Q
Príslušenstvo pre Zhiyun Smooth Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zhiyun Smooth Q. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zhiyun Smooth Q. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zhiyun Smooth Q. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zhiyun Smooth Q.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií