Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Zhiyun Smooth Q3 Combo

Zobraziť katalóg
Zhiyun Smooth Q3 Combo
3,0 3 hodnotení
Stabilizátor , kompatibilní s téměř všemi typy smartphonů až do 90 mm, a to včetně ochranného krytu, odlehčený design, snadné složení a rozložení, možnost natáčení na šířku i na výšku, LED světlo s nastavitelnou intenzitou osvětlení, ovládání gesty, sledování objektu, Dolly Zoom, MagicClone, součástí měsíční předplatné ZY Prime s doplňkovými funkcemi úpravy videa
Kód:  ZHYb10 Produktové číslo:  C030113EU Stránky výrobcu

Zhiyun Smooth Q3 Combo

Posuňte vaše videá na vyššiu úroveň s praktickým a moderným stabilizátorom Zhiyun Smooth Q3 Combo. Gimbal je kompatibilný takmer so všetkými dostupnými smartfónmi na trhu a okrem stabilnejších záberov vám ponúkne aj mnoho ďalších funkcií. LED svetlo v hornej časti gimbalu oceníte pri zhoršených svetelných podmienkach. Ovládanie gestami zase pri nahrávaní na diaľku.Premyslene rozložené tlačidlá na stabilizátore zaisťujú pohodlné a intuitívne ovládanie, ako je napríklad ľahké prepínanie medzi režimom na výšku a na šírku. Okrem toho všetkého vám tiež stabilizátor Zhiyun Smooth Q3 poskytne mnoho pokročilých funkcií videa, ako sledovanie objektov alebo okamžitý zoom. S verziou Combo získate prístup k predplatnému ZY Prime s doplnkovými funkciami na celý 1 rok a k tomu navyše aj ochranné puzdro a pútko na ruku

Kľúčové vlastnosti stabilizátora Zhiyun Smooth Q3 Combo

  • Stabilizátor s pokročilými funkciami, kompaktným dizajnom a LED osvetlením
  • Kompatibilný s takmer všetkými typmi smartfónov až do 90 mm, a to vrátane ochranného krytu
  • Odľahčený dizajn gimbalu Q3 oproti predchádzajúcej verzii, zato zvýšená jeho nosnosť a teda aj schopnosť stabilizácie obrazu
  • Ovládanie jednou rukou vďaka novému ergonomickému uchopeniu
  • Ľahké zloženie a rozloženie stabilizátora Zhiyun Smooth Q3 Combo
  • Možnosť natáčania na šírku aj na výšku – zmena režimu jednoducho jedným tlačidlom
  • Prednastavené kreatívne šablóny
  • LED svetlo s nastaviteľnou intenzitou osvetlenia
  • Množstvo funkcií, ako ovládanie gestami, sledovanie objektu, Dolly Zoom, MagicClone a mnoho ďalších
  • Vo verzii Combo tiež zahrnuté ročné predplatné ZY Prime s doplnkovými funkciami úpravy videa, praktické puzdro a pútko na ruku

Malý, ľahký, ale šikovný

Nový model stabilizátora Zhiyun Smooth Q3 Combo vás nadchne svojim kompaktným dizajnom. Oproti predchádzajúcemu modelu Q2 je Q3 o 20 % ľahší a zaberie menej priestoru, napriek tomu sa pýši vyššou nosnosťou pri ktorej zvládne väčšie zaťaženie, čo prispieva k stabilnejším záberom. Držiak gimbalu si môžete nastavovať až do šírky 90 mm. Stabilizátor Zhiyun Smooth Q3 je kompatibilný s väčšinou smartfónov, vojdú sa doň dokonca aj s ochranným krytom.

Rýchle prepínanie medzi režimami stabilizátora Zhiyun Smooth Q3 Combo

S premysleným rozložením tlačidiel môžete stabilizátor Zhiyun Smooth Q3 Combo ovládať veľmi plynulo a intuitívne. Jednoduché prepnutie medzi režimom na šírku alebo výšku zariadite len trojitým kliknutím hlavnej spúšte. Nezáleží teda, či sa práve chystáte robiť zábery z nízkych polôh alebo širokouhlé zábery krajiny – s gimbalom Zhiyun Smooth Q3 si ľahko nastavíte zariadenie podľa potreby pár jednoduchými kliknutiami.

Doplnkové LED svetlo pre ideálne nasvietenú scénu

Zlé zábery kvôli nízkemu osvetleniu? Tak s tým sa vďaka stabilizátoru Zhiyun Smooth Q3 Combo môžete rozlúčiť! Gimbal je totiž vybavený doplnkovým svetlom, ktoré vašu scénu dostatočne osvetlí. Toto šikovné LED osvetlenie, umiestnené v hornej časti gimbalu, sa dá otáčať až o 180° a navyše možno intenzitu jeho svitu nastaviť v troch úrovniach – 30, 60 alebo 100 %. 

So stabilizátorom Zhiyun Smooth Q3 Combo budete vytvárať videá ako profesionál

Vyššia stabilita vašich záberov a dobre osvetlená scéna však nie sú všetko, čo vám stabilizátor Zhiyun Smooth Q3 Combo môže ponúknuť. Okrem toho má totiž vo výbave ešte 17 prednastavených šablón SmartMode, s ktorými vaše filmovanie naberie úplne iný rozmer a urýchli vám následnú prácu s úpravou videí. Praktickou funkciou je napr. ovládanie gestami, čo vám pomôže pri nahrávaní vlogov z väčšej vzdialenosti od spúšte. Pripočítajte tiež nadštandardné funkcie, ako sledovanie objektov SmartFollow 3.0, okamžitý zoom Dolly, alebo napríklad MagicClone Pano, ktorý jediným stlačením spúšte označí cieľ, spustí inteligentné sledovanie, panorámu alebo streamovanie a ďalšie. Pri následnej editácii vašich záberov môžete využiť šikovný program ZY Cami, v ktorom nájdete prednastavené šablóny alebo možnosť pridať k vašim videám hudbu, špeciálne efekty alebo filtre.

Rozšírené funkcie s predplatným ZY Prime – vo verzii Combo na 1 rok

K praktickému a šikovnému stabilizátoru Zhiyun Smooth Q3 dostanete dokonca aj predplatné ZY Prime. Ide o prístup k mnohým doplnkovým funkciám, medzi ktoré patria nové šablóny, funkcia diaľkového ovládania ZY Remo, čo prinesie možnosť ovládať váš smartfón na gimbale druhým zariadením, a mnoho ďalších výhod. V tejto klasickej verzii máte toto predplatné dostupné na 1 mesiac – v tejto verzii Combo môžete ZY Prime využívať celý 1 rok!

Obsah balenia stabilizátora Zhiyun Smooth Q3

  • Gimbal Zhiyun Smooth Q3
  • Statív
  • Nabíjací kábel USB-C
  • Ochranné puzdro
  • VIP karta ZY Prime
  • Pútko na zápästie

Parametre a špecifikácia

Použitie pre
Mobilné telefóny Hotovo!
Určenie
Na stôl, Do ruky Hotovo!
Prichytenie zariadenia k držiaku
Bez fixácie Hotovo!
Max. šírka zariadenia
90 cm Hotovo!

Určenie

Použitie pre
Mobilné telefóny Hotovo!
Určenie
Na stôl, Do ruky Hotovo!

Prichytenie

Prichytenie zariadenia k držiaku
Bez fixácie Hotovo!

Kompatibilita

Max. šírka zariadenia
90 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň , neviem sa presne opýtať ale budú vládať motorčeky aj s iphonom13pro max? Aké môže byť najťažšie zariadenie pre tento stabilizátor ?

Dobrý den, zaráží mě, že je video omezené jen na rozlišení 1080p a 30 snímků za vteřinu. Nevíte prosím proč nejde nastavit vyšší rozlišení? Děkuji za radu.

Nemohu sparovat Gimball s telefonem. V zalozce Gimball nelze pouzit nastaveni. Pri stisku tlacitka pro nahavani ovladam hlasitost telefonu (shaomi mi 9T). Zkousel jsem i ang. verzi stav stejny, nereaguje. Dekuji za pomoc. Petr

Zdravím. Byl by český návod někde ke stažení?

Diskusia a poradňa k Zhiyun Smooth Q3 Combo
Príslušenstvo pre Zhiyun Smooth Q3 Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zhiyun Smooth Q3 Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zhiyun Smooth Q3 Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zhiyun Smooth Q3 Combo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zhiyun Smooth Q3 Combo.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií