AD elektro AD elektro

Žiarovka RGB LED Z-Wave žiarovka

Zobraziť katalóg
Žiarovka RGB LED Z-Wave žiarovka
LED žiarovka - E27, diaľkové ovládanie, pre iOS a Android
Kód:  ZW571 Produktové číslo:  ZIP_Bulb Stránky výrobcu
Žiarovka RGB LED Z-Wave žiarovka Predaj skončil

Žiarovka RGB LED Z-Wave žiarovka

LED žiarovka Zipato RGB LED Z-Wave umožňuje pohodlnú zmenu farby a intenzitu osvetlenia prostredníctvom mobilného telefónu. V porovnaní s konkurenčnými produktmi má lampa Zipato samostatné LED diódy pre chladné a teplé svetlo. Môžete ľahko použiť žiarovku, aby ste vytvorili útulnú farebnú atmosféru v miestnosti alebo ako bežné biele svetlo.

Samozrejme, žiarovka môže byť pripojená k inteligentnému domácemu ovládaču alebo prepínaču. Taktiež môže byť lampa použitá pre rôzne signalizácie, aktívny poplachový systém alebo ak spotreba energie prekročí daný priemer. Žiarovka je určená na montáž do každej zásuvky E27. Kompatibilita je zabezpečená so zariadeniami so systémom Android a iOS. 

Kľúčové vlastnosti

  • výkon 6,7 W - porovnateľná s klasickou žiarovkou 40 W
  • diaľkovo ovládateľný prostredníctvom mobilného telefónu alebo tabletu
  • nastavenie farebnej teploty svetla
  • kompatibilný so systémami iOS a Android
  • oddeľte teplé a studené LED diódy
  • Zásuvka E27

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dnes jsem zakoupil toto zboží, ale nemohu přijít na kloub, jak jí začít ovládat. Potřebuji k ní ten modul, nebo se dá ovládat hned z mobilu? děkuji

Diskusia a poradňa k Žiarovka RGB LED Z-Wave žiarovka
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zipato RGB LED Z-Wave Bulb. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zipato RGB LED Z-Wave Bulb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zipato RGB LED Z-Wave Bulb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zipato RGB LED Z-hullámos izzó.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií