AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Zivix Jamstik 7 Smart Guitar

Zobraziť katalóg
Zivix Jamstik 7 Smart Guitar
MIDI kontrolér , Bezdrôtová dotyková gitara, Bluetooth, USB Midi, výdrž až 72 hodín
Kód:  JAM009a Produktové číslo:  JAM-J7-BLE-BK-R-CSE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zivix Jamstik 7 Smart Guitar

Revolúcia vo výučbe hry na gitaru

Inteligentný bezdrôtový kontrolér Jamstik 7 Smart Guitar je revolučný tréningový nástroj na výučbu hry na gitaru, ktorý vďaka kompaktným rozmerom využijete aj na cestách. Súčasťou zariadenia je softvér a mobilná aplikácia na ľahkú výučbu akordov a techník hry na gitaru. Nechýba ani originálne puzdro, ktoré zariadeniu poskytne dokonalú ochranu pri jeho častom prenášaní.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtovej gitary Jamstik 7 Smart Guitar

  • Kompaktná imitácia gitary so 7 pražcami
  • Pripojenie cez Bluetooth 4.0 a USB rozhranie
  • Dotykový senzor a rozhranie FretTouch
  • USB MIDI kontrolér s podporou DAW
  • Optické struny Infrasense
  • Niklové struny D'Addario
  • D-Pad a 2 Shift tlačidlá
  • Intuitívny výučbový softvér a mobilná aplikácia
  • Kompatibilná s iPhone, iPad, iMac, PC, Chromebook
  • Napájanie 4× AA batéria
  • Výdrž batérie až 72 hodín
  • Určené pre pravorukých hráčov
  • 2 brnkátka, popruh a prenosné puzdro súčasťou balenia

Optické snímanie v reálnom čase

Jamstik 7 Smart Guitar disponuje patentovanou technológiou FretTouch Finger Sensing a optickými strunami Infrasense Optical, ktoré poskytnú počas hrania autentický pocit a kvalitný prenos zvuku v reálnom čase. Po umiestnení prstov na struny sa prstoklad takisto zobrazí vo výučbovej aplikácii.


Intuitívny výučbový softvér

Zariadenie stačí pripojiť cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie k mobilnej aplikácii na vašom iPhone, nasadiť slúchadlá a začať hrať. Intuitívne Jamstik tutoriály vás prevedú krok za krokom jednotlivými lekciami, ktoré vás naučia základom hrania, rozvinú vaše tvorivé schopnosti a podporia vašu hudobnú produkciu.


Pokročilá hudobná tvorba s gitarou Jamstik 7 Smart Guitar

Vo výbave nechýba ani MIDI rozhranie, ktoré je kompatibilné s množstvom hudobných aplikácií a DAW, ktoré umožnia tvorbu kompletných skladieb. Gitara Jamstik 7 Smart Guitar je kompatibilná s Apple GarageBand, Logic Pro X, Spotify Soundtrap, Arobas Music Guitar Pro, Ableton Live a množstvom ďalších hudobných programov.


Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Funguje tato "kytara" plnohodnotně i ve spolupráci s PC s win 10? Na všech videích ji totiž vidím používat na platformě Apple. Jde mi právě o výukové aplikace, import do Ableton live atd.Zkrátka jestli nebudu o něco ošizen oproti uživatelům ios. Děkuji

Diskusia a poradňa k Zivix Jamstik 7 Smart Guitar
Príslušenstvo pre Zivix Jamstik 7 Smart Guitar Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zivix Jamstik 7 Smart Guitar. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zivix Jamstik 7 Smart Guitar. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zivix Jamstik 7 Smart Guitar. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zivix Jamstik 7 Smart Guitar.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií