Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Zlaté dámske smart hodinky – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model
Značka
WowME
(1)
Kompatibilný OS
Android
(1)
IOS
(1)
Športové aktivity
Beh
(1)
Cyklistika
(1)
Fitness
(1)
Chôdza
(1)
Joga
(1)
Funkcia merania športu
Krokomer
(1)
Tepová frekvencia
(1)
Detekcia začatia aktivity
(1)
Vzdialenosť
(1)
Výpočet kalórií
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné zlaté dámske smart hodinky. Cenových hitov v kategórii zlaté dámske smart hodinky máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší zlaté dámske smart hodinky? Potom sa pozrite do kategórie lacné zlaté dámske smart hodinky.
1 položka
4,0 92×
WowME Lotus White/Gold
Smart hodinky – dámske, kompatibilné s Android a iOS, 1,09" TFT displej, Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť IP68, maximálna výdrž batérie 600 h, s ovládaním v češtine
Super cena
23,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: wowmLOT2
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (RECENZIA): Dostupnejšie funkcie radu Galaxy S, avšak v tele Galaxy A Príchod nového smartfónu Samsung Galaxy FE znamená výkonné komponenty v tele cenovo dostupnejšieho telefónu. V minulých rokoch sa tomuto modelu darilo a ponúkol rozumný kompromis. Ako je na tom najnovší Samsung Galaxy S23 FE? To sme sa rozhodli v recenzii zistiť.
Huawei práve odhalil svoj najnovší model smart hodiniek, Watch GT 4, ktorý nadväzuje na úspešné série GT 2 a GT 3. Tieto hodinky sú jedným z kľúčových produktov v ponuke spoločnosti a prichádzajú v niekoľkých verziách. V našej recenzii sa zameriame na najvyšší model s...
Čím ďalej známejšie a čím ďalej rozšírenejšie. To je ochranné sklo Corning Gorilla Glass, ktoré zvyšuje odolnosť inteligentných telefónov, nositeľnej elektroniky a celého radu ďalších produktov.
článokFitbit Versa 3 (RECENZIA) – vlajkový model s kompromismi Tretia generácia populárnych inteligentných hodiniek spoločnosti Fitbit prináša všetko, čo by si bežný používateľ mohol želať. Výnimkou nie je ani rozumná cenovka, ktorá už určite nalákala nejedného zákazníka. Ako ale dopadli reálne testy a v čom výrobca urobil chybu?...
Prečítajte si, ako Apple Watch merajú elektrokardiogram (EKG), a pozrite sa na pár rád, ako dosiahnuť presnejšie meranie. Tiež vás v článku zoznámime s tým, ktoré Apple Watch vlastne meranie EKG podporujú. 
Svet inteligentných hodiniek je plný mnohých podarených kúskov. Ich módu pred rokmi odštartovali Apple Watch.. Čo ale robiť, keď nemáte iPhone? Idú Apple Watch na Android? Aké sú možnosti?
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií