AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen

Zobraziť katalóg
ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen
Kamerový systém s pozíciou pre 1x 3,5" SATA HDD, LAN, HDMI, VGA, H.264, 4x vodoodolné IP kamery s nočným videním až 20 m, rozlíšenie 720P, 4x Ethernet kábel, 2x USB, CZ menu, mobilná aplikácia pre vzdialené sledovanie
Kód:  QL500k1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen Predaj skončil

ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen

Ak potrebujete zabezpečiť svoj dom počas dovolenky, vybudovať spoľahlivý dohľad nad menším objektom, alebo napríklad sledovať vjazdy a výjazdy z podzemnej garáže, set Zmodo je výbornou voľbou. Je vybavený štyrmi kamerami v HD rozlíšení, vzdialeným sledovaním cez PC aj smartphone, a v neposlednom rade kvalitným nočným videním.

Kľúčové vlastnosti

  • 4 kamery s HD rozlíšením
  • Nočné videnie s dosahom až 20 m
  • Vzdialené sledovanie
  • Možnosť nahrávania na voliteľný HDD
  • Kábel v držiaku kamery
  • Veľmi jednoduchá montáž i nastavenie
  • Napájanie PoE - videosignál aj napájanie cez 1 kábel
  • Vodoodolné kamery

Vidí pred prah a ešte ďalej

Kamerový set Zmodo sa skvele hodí napríklad k dohľadu nad priestorom okolo rodinného domu. Štyri kamery bohato postačia na pokrytie priestoru okolo väčšiny stavieb. Vynikajú kvalitným rozlíšením 720p a môžu sa pochváliť aj nočným videním na vzdialenosť až 20 m. V základni je pripravený slot pre 3,5" HDD s maximálnou kapacitou 2 TB, a po jeho pridaní tak môžete robiť záznam. Ešte zaujímavejšia možnosť je vzdialené sledovanie snímaného priestoru trebárs z vašej dovolenky. To môžete urobiť hneď tromi spôsobmi - cez aplikáciu Zsight (Android, iOS), pomocou Zviewer pre Windows alebo za pomoci cloudovej služby.

Jednoduchá inštalácia aj nastavenie

Set Zmodo je teraz ponúkaný ako vylepšená a prepracovaná generácia pôvodného kamerového systému. Novinkou je, že prívodný kábel každej kamery je uschovaný v jej držiaku. Stačí ho teda pretiahnuť otvorom, pripevniť kameru na stenu a inštalácia je hotová. Vykonaním inštalácie máte v podstate hotové aj nastavenie kamier. Systém totiž využíva protokolu Spoe, vďaka ktorému vedie video signál aj napájanie po jednom kábli, a nie je tak potrebné čokoľvek ďalšie nastavovať, inštalovať ani zriaďovať verejnú IP adresu.

Obsah balenia

  • NVR server štvorkanálový
  • 4× IP kamera 720p
  • 4× ethernet kábel pre IP kamery (2 × 15 m, 2 × 25 m)
  • 1× napájací adaptér pre server

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den zakoupil jsem ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen a v nabídce je napsano cz menu ,nemohu nalézt poradíte prosím kde ? lze zmněnit angličtinu za češtinu ?, a v belení nebyl návod v češtině

Dobrý deň. Na jednej fotke je vyobrazený NVR so 4 a na druhej s 8 portami pre kamery. Ktorá verzia je v tomto sete dodávaná?

Dobrý den, bude fungovat PoE v tomto systému na již existujících kabelech utp 5e? Děkuji za odpověď. Pekárek

Diskusia a poradňa k ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen
Príslušenstvo pre ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZMODO 4-Kanal NVR Überwachungssystem + 4x IR IP Kamera mit PoE 2.Gen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZMODO 4-Kanal NVR Überwachungssystem + 4x IR IP Kamera mit PoE 2.Gen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZMODO 4 csatornás NVR + 4 db IP kamera.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií