ZMODO 8-kanálový rekordér DVR + 8x IR kamera

Zobraziť katalóg
ZMODO 8-kanálový rekordér DVR + 8x IR kamera
Kamerový systém - pozície pre 1x 3.5" SATA HDD, LAN, VGA + HDMI, H.264, vodeodolné kamery s nočným videním až 25m, 8x 18 m kábel, myš, mobilné Alikácia na vzdialené sledovanie
Kód:  QL500b Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZMODO 8-kanálový rekordér DVR + 8x IR kamera Predaj skončil

ZMODO 8-kanálový rekordér DVR + 8x IR kamera

Kamerový systém s ôsmimi LED kamerami v balení je určený na monitorovanie vnútorných a vonkajších priestorov. DVR rekordér umožňuje pripojenie ôsmich kamier pomocou napájacích a dátových káblov, ktoré sú tiež súčasťou setu. Predinštalovaný firmware si hravo poradí vedľa monitorovania a záznamu s množstvom ďalších funkcií vrátane detekcie pohybu alebo sledovania z mobilných zariadení.

Kľúčové vlastnosti

  • Set s ôsmimi LED kamerami v balení
  • VGA a HDMI výstup na sledovanie na externom monitore
  • Viditeľnosť vodeodolných kamier až 25 m aj v noci
  • Niekoľko možností sledovania kamier
  • P2P protokol bez nutnosti mať verejnú IP adresu
  • Česká lokalizácia
  • Jednoduchá inštalácia

Prístup k záznamu odkiaľkoľvek

DVR server podporuje protokol P2P, takže inštalácia systému je naozaj jednoduchá a zvládne ju každý používateľ. Nie je potrebné zložitých nastavovaní portov na routeri alebo poznať verejnú IP adresu. Používateľ má k dispozícii niekoľko možností sledovania kamier. Tou najchytrejšou je použitie mobilnej aplikácie Zsight, ktorá je k dispozícii pre obľúbené operačné systémy Android a iOS. Pre používateľov desktopového systému Windows je pripravený program Zviewer, ktorý sa hodí najmä pri použití v lokálnej sieti. Poslednou možnosťou je cloudová služba Meshare.com, ktorá umožňuje sledovanie kamier na internete z akéhokoľvek počítača.

Jednoduchá inštalácia

Dodávané 1/4" CMOS kamery je ľahké pripojiť napríklad na stenu, a to aj do vonkajšieho prostredia, kde im nehrozí žiadne nebezpečenstvo, pretože sú vodeodolné. K rekordéru sa potom pripájajú pomocou dodávaných káblov s dĺžkou 18 m. Diódy na kamerách zaisťujú skvelú viditeľnosť až 25 m, a to dokonca aj v nočných hodinách alebo v zle osvetlených priestoroch. K rekordéru sa dá pripojiť pomocou sieťového kábla a webového prehliadača, jeho nastavenie a sledovanie však možno vykonávať aj z externého monitora skrze kompletne české OSD menu. Upozorňujeme, že pre možnosť záznamu je potrebné nainštalovať 3,5" SATA HDD, ktorý nie je súčasťou setu.

Skopírovať blok Editovať atribúty Odobrať

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možnost vložení HDD ? Popřípadě kolik má HDD, které je vložen teď ? A jaká je kvalita kamer ? Děkuji a přeji hezký zbytek dne.

jsou tito kamery bezdrátové?

Diskusia a poradňa k ZMODO 8-kanálový rekordér DVR + 8x IR kamera
Príslušenstvo pre ZMODO 8-kanálový rekordér DVR + 8x IR kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZMODO 8-kanálový rekordér DVR + 8x IR kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zmodem 8-Kanal-DVR + 8X IR-Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zmodem 8-Kanal-DVR + 8X IR-Kamera. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZMODO 8-kanálový rekordér DVR + 8x IR kamera.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií