AD homeoffice AD homeoffice

Zmodo PIVOT Smart Home System

Zobraziť katalóg
Zmodo PIVOT Smart Home System
5 2 hodnotení
Kamerový systém – s 1080p kamerou, rotácia 360°, nočné videnie 10m, detekcia pohybu, 16GB úložisko, mikrofón, reproduktor, 2× dverový a okenný senzor, senzor teploty a vlhkosti, WiFi, Bluetooth, aplikácia pre iOS a Android
Kód:  QL500k3 Produktové číslo:  Zmodo PIVOT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zmodo PIVOT Smart Home System



Zmodo PIVOT je inteligentná kamera pokrývajúca kompletný priestor okolo nej. Má totiž elektrické otáčanie v uhle 360°. Smer zmeníte manuálne cez mobilnú aplikáciu alebo kamera samostatne reaguje na zvuk a zopnutie dodaných senzorov na dverách či okne. Podľa toho sa natočí na príslušnú oblasť a začne nahrávať. Nič jej neunikne ani v úplnej tme až do 10 metrov, pretože je opatrená pre ľudské oči neviditeľným IR prisvietením. Okrem obvyklej obojsmernej komunikácie využijete aj Bluetooth reproduktor pre prehrávanie hudby. Nahrávky sa okrem vnútornej 16 GB pamäte ukladajú do cloudu, odkiaľ ich možno sťahovať na ľubovoľnom počítači alebo zdieľať.


Kamerový systém Zmodo PIVOT Smart Home System
 

Kľúčové vlastnosti kamerového systému Zmodo PIVOT

  • Full HD snímanie v uhle 135° + 360° elektrická rotácia
  • Otáča sa manuálne podľa zvuku a aktivácie senzorov
  • Nočné videnie až na 10 metrov
  • Prehľad o teplote a vlhkosti v miestnosti
  • Obojsmerné audio + Bluetooth reproduktor
  • Dodané 2 senzory na dvere alebo okno (až 32 senzorov, dverový zvonček, inteligentné svetlá ...)
  • Nahrávanie videa na integrovanú 16 GB pamäť
  • WiFi konektivita s 256-bitovým kódovaním signálu
  • Kompatibilný s mobilnou aplikáciou Zmodo (zadarmo dostupná na Google Play & iTunes

Kamerový systém Zmodo PIVOT Smart Home System
 

Senzory zachytia každý pohyb okien alebo dverí

Dodávané senzory vás na každé otvorenie okna alebo dverí upozornia zaslaním správy do aplikácie Zmodo. Pivot zároveň natočí kameru tak, aby snímala okno alebo dvere a zaobstará krátke, 30-sekundové video. To si môžete vzápätí prehrať, aby ste sa uistili, že sa k vám nesnaží dostať nepozvaný hosť.

Kamerový systém Zmodo PIVOT Smart Home System
 

Zábery môžete vďaka Zmodo App sledovať odkiaľkoľvek

Vyhotovené videá ukladá kamerový systém Zmodo na 16 GB pamäť. Odtiaľ ich môžete nahrať a zdieľať na cloudové úložisko. Doplnkovú výbavu Pivot predstavuje Bluetooth reproduktor pre počúvanie hudby alebo mikrofón. Vďaka nemu môžete obojsmerne komunikovať napríklad s deťmi a opýtať sa ich, čo je nové v škole.

 

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jestli tomu dobře rozumím, při vzdáleném ovládání systému mobilem přes internet se přistupuje přes cloudovou službu provozovanou výrobcem. Zajímalo by mne, zda se za tuto službu platí nějaký paušál. Pokud ano, tak jaký a kde lze koupit?

Diskusia a poradňa k Zmodo PIVOT Smart Home System
Príslušenstvo pre Zmodo PIVOT Smart Home System Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zmodo PIVOT Smart Home System. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zmodo PIVOT Smart Home System. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zmodo PIVOT Smart Home System. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zmodo PIVOT Smart Home.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií